Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Datalogic Gryphon I GD4130 távoli CCD vonalkódolvasó, interfészkábellel

távoli CCD olvasó

kiterjesztett olvasási távolság

olvasási távolság: 2 - 80cm

IP52 tokozás

Mozgó alkatrészt nem tartalmaz

5 év gyártói garancia

Gyártó: Datalogic

Leírás és Paraméterek

  

Főbb alkalmazási területek:

-raktározás

-kereskedelem

-szállítmányozás

-irodaModern külsejű, könnyűipari feladatoknak is megfelelő kialakítású(Ip52 tokozás), könnyű egyszerűen használható, kitűnő olvasási képességű vonalkódolvasó.Csomag tartalma:

Datalogic Gryphon I GD4130 vonalkódolvasó, interfészkábellel

Tulajdonságok
olvasási távolság 2 - 80cm
olvasási hatótáv ~10m
Interfészek billentyűzet, USB, RS232
ütésállóság 1,8m magasról betonra is leejthető
Méret 18,1cm x 7,1cm x 10,0 cm
Súly 169g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!