Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Datalogic Powerscan 7130 Ipari távoli CCD vonalkódolvasó, interfészkábellel
 
 

ipari IP65 kivitelű, távoli CCD vonalkódolvasó

olvasási távolság: 2,5 - 230cm

olvasási szélesség: korlát nélkül

2,7m hosszú kábellel

interfész: billentyűzet, USB, RS232

4 év gyártói garancia

Gyártó: Datalogic

Leírás és ParaméterekFőbb alkalmazási területek:

-Ipar

-gyártás

-logisztika,

-kerekedelem

-szállítmányoásAz ipari szabványnak megfelelő IP65 por és cseppálló tokozása, külső antisztatikus burkolata a piacon egyedülálló védelmet biztosít, nem csak a külső behatások, de az elektromos feltöltődések ellen is. Tökéletes segítőtárs a vezetékes olvasási feladatokhoz, ipari környezetben is, a dekódolást a legújabb távoli CCD technológia segíti, mely a nagyméretű kódokat akár 2m feletti távolságból is képes gyorsan és megbízhatóan leolvasni. Kiváló olvasási képességének köszönhetően a közvetlen napfény sem vakítja el, kültéri alkalmazáskor -20 fokig használható, ezzel tovább növelve az olvasó amúgy is széles alkalmazási területeit. Az olvasásról és az adatok továbbításáról a kezelő jól hallható hang, illetve jól látható fény visszajelzést kap, mozgó alkatrészt nem tartalmaz, az összes elterjedt 1 dimenziós kódon kívül a PDF 417 2 dimenziós kódot is olvassa.Csomag tartalma:

Datalogic Powerscan 7130 ipari CCD vonalkódolvasó, interfészkábelKiegészítők, opciók:

-cserélhető interfészkábel

-lézeres célzó(pointer)

-rugós felfüggesztés

-tartóállvány

-védőtok

 Vonalkód:

1D: Codabar , Code 93 , Code 128, Code 128 add-ons, Code 128 ISBT, EAN 128, UPC/EAN/JAN, Italian, Pharmacode 39, MSI/Plessey, P2 /P5 add-ons, Standard 2 of 5, Interleaved 2 of 5, RSS

2D: PDF 417

Tulajdonságok
Működési elv ipari távoli CCD
Olvasási távolság 2,5 -230cm
Ütésállóság IP65, 2 m magasról betonra is leejthető
Méret 19 cm x 7,5 cm x 11,5 cm
Súly 312 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!