Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Intermec Easy Coder PD41 203 dpi Direct termo és Termo transzfer címke és vonalkódnyomtató

termo és termo/transzfer nyomtatás

fém szerkezet és burkolat, valós idejű óra

napi pártízezer címke nyomtatása

felbontás: 203dpi

szélesség: 25-104mm

sebesség: max. 150mm/mp

memória: 4 MB Flash és 8 MB DRAM

1 év garancia

Gyártó: Intermec

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

- kereskedelem

- szállítmányozás

- raktározás

- egészségügyAz Intemrec EasyCoder PD41 megbízható és sokoldalú középkategóriás vonalkódnyomtató, mely több ezer címke egy időben történő nyomtatásakor is biztosan megállja helyét. Nyugodtan alapozhatja üzletvitelét erre a nyomtatóra, hiszen az esetleges külső behatásoktól erős fémváz és burkolat védi, a a szintén fémszerkezetű nyomtató mechanikát, mindemellett a nyomtatófej hosszú élettartamáról, a korszerű fejvezérlő elektronika gondoskodik. Kategóriájából kiemelkedő módon a változó adatokat is akár 150 mm/mp sebességgel képes nyomtatni illetve alapkiszerelésben rendelkezik valós idejű órával. Az ipari nyomtatási igényeknek megfelelő 20cm külső átmérőjű címke tekercs és 450m hosszú festékszalag befogadására képes, ezzel minimálisra csökkenti a kellékanyag cserélésből adódó leállási időt. Állítható címkeköz, fekete jel és vezérlőlyuk érzékelővel, rendelkezik, használható külső vagy belső tekercselésű festékszalaggal is. A nyomtatóhoz alapkiszerelésben járó, ingyenes vonalkódnyomtató szoftverrel a Windows -os paint programhoz hasonló, grafikus felületen tervezhető meg a nyomatkép. A nyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak, feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). A hozzáadott program adatbázisból nem képes nyomtatni. Saját programból történő nyomtatásra is van lehetőség a telepítő CD-n található windows driver, illetve programozói útmutató segítségével ez is könnyen lehetséges. Alapkiszerelésben párhuzamos, RS232 (soros), és USB interfésszel rendelkezik, de opcionálisan rendelhető ethernet (LAN) változatban is. Amennyiben meglévő Zebra/Datamax gyártmányú nyomtatóját szeretné erre a típusra cserélni anélkül, hogy a meglévő nyomtatóprogramon módosítani kéne erre is van lehetőség, mindössze rendeléskor a megfelelő programnyelvű változatot kell kérnie. Elsősorban azoknak ajánljuk ezen középkategóriás nyomtatót, akiknek az asztali nyomtatók nyomtatási teljesítménye már nem elegendő, és egy hosszútávon megbízható, jó ár/értékarányú nyomtatót szeretnének vásárolni.

 

 

Csomag tartalma:

Intmermec Easy Coder Pd41 nyomtató, tápkábel, telepítő CD, nyomtatókábelKiegészítők, opciók:

- belső felcsévélő

- vágó (csak ragasztó nélküli vágásra alkalmas)

- 300 dpi (12pont/mm) nyomtatófej

- Compact Flash memória kártya

- Ethernet interfészKellékanyagok:

Címke:

címkehordozó szélesség: 25 - 114 mm

külső tekercsátmérő: max. 203 mm;

belső magméret: 76 mmFestékszalag:

szélesség: max 110 mm

hosszúság: 450 m (külső/belső csévéléssel is!)

csévetest: 1"Vonalkód:

1 Dimenziós: Codabar, Code 11, Code 39, Code 39 full ASCII, Code 39 ellenőrzőszámmal, Code 93, Code 128, Code 128 Subset A-C, DUN-14/16, EAN-8, EAN-13, EAN-128, EAN-128 A-C, Industrial 2 of 5, Industrial 2 of 5 w. checksum, Interleaved 2 of 5, Interleaved 2 of 5 w. checksum, Interleaved 2 of 5 A, Matrix 2 of 5, Postnet, Straight 2 of 5, UCC-128, UPC-5, UPC-A, UPC-D1 to D5, UPC-E, UPC Shipping Container Code, RSS, Planrt, Plessey

2 Dimneziós: Code 16K, Code 49, Data Matrix, MaxiCode, MSI(modified Plessey), PDF 417, QR Code, MicroPDF417, EAN.UCC Composite

Tulajdonságok
felbontás 203 dpi 8 pont/mm opcionálisan 300 dpi (12 pont/mm)
Nyomtatási sebesség
203 dpi 50-152 mm/mp
300 dpi 50-100 mm/mp
Nyomtatási szélesség 25 -104 mm
Nyomtatási hosszúság
203 dpi 10 - 1520 mm
300 dpi 10 - 1028mm
Alap memória
4 MB Flash és 8 MB DRAM (CF kártyával akár 1 GB bővíthető!)
Beépített fontok 12 alap font, (a flash memóriába tetszőleges font vagy grafika letölthető)
Interfészek Párhuzamos (Centronics)/ Soros(RS232), USB 2,0; Opcionális interfészek:Ethernet (LAN)
Címkeérzékelő állítható, perforáció, címkeköz, folyamatos, hátoldal jelölés
Nyomtatási irány 4 irányban, vonalkód szöveg, grafika
Működési hőmérséklet 5° - 40° C
Páratartalom 20% to 85% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Méret 27,0cm x 27,3cm x 45,3cm
Súly 13,0 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!