Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol MC1000 adatgyűjtő, lézeres vonalkód olvasóval, DOKKAL, tápegységgel, USB kábellel

- Komplett kit, dokkal, tápegységgel


- 1 év gyártói garancia


- Windows CE 5.0 core operációs rendszer


- 240x240 monochrome NEM érintőkijelző


- 32MB RAM/64MB ROM, bővíthető memória


- IP54 tokozás

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-iroda

-leltározás

-raktározás

-kereskedelem

-szállítmányozásA symbol MC1000 belépő szintű ipari adatgyűjtő amely, beépített lézeres vonalkód olvasóval, Windows CE 5.0 Core operáció rendszerrel rendelkezik. Monochrome, nem érintő képernyős kijelzője 240x240 pixeles, processzora Intel XScale@312 MHz, memóriája 64 MB ROM és 64 MB RAM, mely SD memória kártyával akár 1 GB -ig bővíthető. Windows operációs rendszerének köszönhetően széleskörűen illeszthető meglévő rendszerekhez, nem szükséges egyedi fejlesztői környezet beszerzése, programozására bármely általános Windows CE fejlesztői program megfelelő. A számítógép és az adatgyűjtő közötti kommunikáció, RS232 vagy USB porton keresztül lehetséges, pl. az ingyenesen elérhető ActiveSync program segítségével. Tokozása por és cseppálló, az ipari IP54 szabványnak megfelelő. Beépített lézeres vonalkódolvasója segítségével az összes elterjedt 1 dimenziós vonalkódot könnyedén leolvashatja, a bevitt adatok mellé be billentyűzheti járulékos adatait (pl.: db szám, szobaszám, stb.). Az MC 1000 kis mérete révén leginkább kereskedelmi, leltározási, irodai feladatokhoz használatos, de használhatjuk logisztikai, raktározási folyamatokhoz is növelve vele adatbevitelünk pontosságát, gyorsaságát.

Tulajdonságok
Hordozható adatgyűjtő, beépített lézer vonalkód olvasóval
Processzor Intel XScale 312 MHz
Memória 64 MB ROM program és 32 MB RAM 1GB-ig bővíthető
Kijelző Monochrome, 240x240 TFT LCD, NEM érintő képernyő
Billentyűzet 21 gomb
Interfészek USB, RS232, opcionálisan Bluetooth, WLAN, vagy Ethernet kapcsolat
Ütésállóság IP54 védettség 1,2 m magasról betonra is leejthető
Akkumulátor 1800 mAh Li-ion, vagy 3 db AAA elem
Páratartalom 0% to 85% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai, vagy kültéri fény sem zavarja
Működési hőmérséklet -10° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 70° C
Méret 16.3 cm x 6.45 cm x 3.8 cm
Súly 205g akkumulátorral együtt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!