Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

MC3100 1 részes kommunikációs dokk, töltő, tartalék akkumulátor töltő, USB kábellel, tápegységgel

- MC3100 adatgyűjtőhöz kommunikációs dokk,

 

- tartalék akkumulátor töltése- tápegységgel

 

- USB kábellel

 

- 3 hónap gyártói garancia

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

A Symbol-Motorola MC3100 adatgyűjtő javasolt kiegészítő terméke.

 

Egyrészt az adatgyűjtőben lévő, -illetve egy tartalék- akkumulátor töltésére szolgál, másrészt USB interfészkábele segítségével megoldja  PC és az MC3100 adatgyűjtő közötti vezetékes kapcsolatot.

Tulajdonságok
leírás vezetékes kommunikáció, az MC3100 és PC között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!