Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol LS3408-FZ Ipari lézer vonalkódolvasó, interfészkábellel

- ipari tokozású, lézeres vonalkódolvasó


- 3 év garancia


- Opcionális törésre is vonatkozó garanciakiterjesztéssel.

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Motorola LS3408-FZ Főbb alkalmazási területek:

-raktározás

-szállítmányozás

-gyártásIpari kivitelű, egyvonalas lézer szkenner, gyorsan és precízen olvas olyan környezetben is, ahol gyakran találkozhatunk sérült, szennyezett kódokkal. Kiváló olvasási teljesítményét, és azon képességét, hogy megbirkózzon a rossz minőségű vonalkódokkal a Fuzy Logic technológiának köszönheti.

Külső védelme az IP 65 szabványnak megfelelő por és cseppálló nagy strapabírással párosul, mely alkalmassá teszi őt szinte bármilyen környezetben történő használatra legyen az gyártás, szállítmányozás vagy raktározás. Jól látható LED -ek és jól halható ~80 decibeles hangjelzés nyugtázza az olvasás megtörténtét a kezelő számára, így zajos környezetben is nagy biztonsággal használhatók. Széleskörű felhasználásukat segítendő multi interfésszel rendelkeznek, így ugyanazt a szkennert kábel cserével használhatjuk billentyűzet, soros (RS232) vagy USB csatlakozással is, a magyar billentyűzethez beállíthatók. Értékállóságukra a legfőbb bizonyíték, hogy a gyártó 3 év garanciát, vállal ezen durva környezetben használatos olvasókra.Csomag tartalma:

Motorola LS3408-FZ Ipari vonalkódolvasó, interfészkábelKiegészítők, opciók:

-tartóállvány

-tápegység (csak RS232 interfész esetén szükséges)

-cserélhető interfészkábelVonalkód:

UPC.EAN, UPC.EAN with Supplementals, UCC.EAN 128, JAN 8 & 13, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 Trioptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar (NW7), Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, Code 32, Bookland EAN, IATA, UCC/EAN RSS and RSS variants

Tulajdonságok
Működési elv lézeres ipari olvasó
Olvasási távolság
LS3408 FZ 0 - 2,3m
Interfészek Ps2 billentyűzet, USB, RS232, IBM, ceruza
Ütésállóság IP65, 2 m magasról betonra is leejthető
Méret 18.65 cm x 12.25 cm x 7.43 cm
Súly 350g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!