Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol LS7708 Fixteleptésű, kereskedelmi pult vonalkódolvasó, interfészkábellel

Irányfüggetlen, lézeres olvasó

álló asztali szkenner

olvasási távolság: 0 - 25 cm

24/120 vonalas raszter pásztázás

2.400 olvasás/mp

nagykereskedelmi alkalmazásokhoz

2 év garancia

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-gyártásA Symbol LS 7708 olvasó kimondottan a nagy forgalmú kereskedelmi helyekre tervezett, pultra állítható szkenner, melyet multi interfésze segítségével csatlakoztathatunk pénztárgéphez, vagy akár számítógéphez is. Kitűnő olvasási képességét nagy olvasási területének, irányfüggetlen (omnidirekcionális) raszteres olvasómoduljának, 2 400 olvasás/mp olvasási sebességének, gyors processzorának és kifinomult dekóder szoftverének köszönheti, mely biztosítja a kezelő gyors munkavégzését, a pénztárnál kígyózó sorok megszüntetését. A szkennerhez kézi olvasó is csatlakoztatható, mely a pultra fel nem helyezhető nagy áruk leolvasásához nyújt segítséget. Alkalmas az RSS szabványú kódok olvasására, illetve opcionálisan rendelhető EAS antennával, mely a biztonsági tag- ek hatástalanítására használható. Megbízhatóságát mutatja, hogy a Symbol 2 év garanciát biztosít ezen szkennerére.Csomag tartalma:

Motorola-Symbol LS7708 vonalkódolvasó, interfészkábelKiegészítők, opciók:

-rögzítő állvány

-EAS antenna (biztonsági tag -ek hatástalanítása)

-cserélhető interfészkábelVonalkód:

UPC/EAN/JAN, UPC/EAN with Supplementals, UCC/EAN 128, Code 128, ISBT 128, Code 39, Code 39 Trioptic, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, Code 11, Codabar, RSS Variants

Tulajdonságok
Működési elv irányfüggetlen lézerolvasó
Olvasási távolság 0 - 25 cm, normál EAN kódnál
Szkennelési sebesség 2.400 olv./mp
Méret 16 cm x 15,2 cm x 9.5 cm
Súly 907g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!