Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol LS3008 ipari lézeres vonalkódolvasó, interfészkábellel

ipari lézeres vonalkódolvasó

olvasási távolság: 0 - 50cm

olvasási szélesség: korlát nélkül

1,8m hosszú kábellel

interfész: billentyűzet, USB, RS232

opcionális tartóállvány

3 év gyártói garancia

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kiskereskedelem

-könnyűipar

-szállítmányozás

-gyártás

-egészségügyA Symbol LS3008 robusztus, ergonómikus kialakítású, kézi vonalkódolvasó melyet a könnyűipar, az egészségügy és a kiskereskedelem igényei szerint fejlesztett ki a gyártó. Tervezésekor a maximális megbízhatóság és termelékenység volt a cél, ennek érdekében a legtöbb meghibásodást okozó szalagkábeleket elhagyták egy alaplapra tervezték az olvasó áramköreit. A „multi-line” raszteres, fel-le pásztázó olvasás szükségtelenné teszi a pontos célzást segítségével gyorsan és könnyedén beolvashatók a vonalkódok.Csomag tartalma:

Motorola LS3008 vonalkódolvasó, interfészkábelKiegészítők, opciók:

-tartóállvány

-tápegység (csak RS232 interfész esetén szükséges)

-cserélhető interfészkábelVonalkód:

UPC/EAN and with supplementals, Code 39, Code 39 Full ASCII, Tri-optic Code 39, RSS Variants, UCC/EAN 128, Code 128, Code 128 Full ASCII, Code 93, Codabar (NW1), Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5 MSI, Codell, IATA, Bookland EAN, Code 32

Tulajdonságok
Működési elv lézer
Olvasási távolság 0 – 48cm
Interfészek billentyűzet, USB, RS232
Ütésállóság IP53, 2 m magasról betonra is leejthető
Méret 17 cm x 9,3 cm x 6,8 cm
Súly 181g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!