Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol LS7808 fixtelepítésű, pult vonalkódolvasó, interfészkábellel

Irányfüggetlen, pultba építhető lézeres olvasó

olvasási távolság: 0 - 18cm

1.800 olvasás/mp

cserélhető fedőlap

kereskedelmi alkalmazásokhoz

RSS kód olvasása

EAS antenna (opció)

2 év garancia

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

- kereskedelemA Motorola-Symbol LS 7808 olvasó kimondottan a nagy forgalmú kereskedelmi helyekre tervezett pultba építhető szkenner, melyet multi interfésze segítségével csatlakoztathatunk pénztárgéphez, vagy akár számítógéphez is. Kitűnő olvasási képességét nagy, célirányosan beállított olvasási területének, irányfüggetlen (omnidirekcionális) raszteres olvasómoduljának, 1 800 olvasás/mp olvasási sebességének, gyors processzorának és kifinomult dekóder szoftverének köszönheti, mely biztosítja a kezelő gyors munkavégzését a pénztárnál kígyózó sorok megszüntetését. A szkennerhez kézi olvasó is csatlakoztatható, mely a pultra fel nem helyezhető nagy áruk leolvasásához nyújt segítséget. Alkalmas az RSS szabványú kódok olvasására, illetve opcionálisan rendelhető EAS antennával, mely a biztonsági tag- ek hatástalanítására használható. Az Motorola-Symbol LS 7808 fedelét lecserélhetőre tervezték, hogy a mindennapi használatból adódó elkerülhetetlen karcolások miatti kopás miatt ne kelljen az egész olvasót lecserélni, a fedőlap cseréje könnyen és gyorsan megoldható, biztosítja az olvasó tökéletes olvasási képességét. Megbízhatóságát mutatja, hogy a Symbol 3 év garanciát biztosít ezen szkennerekre.Kiegészítők, opciók:

- EAS antenna (biztonsági tag -ek hatástalanítása)

- cserélhető interfészkábelVonalkód:

UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN 8/13, JAN 8/13, UPC/EAN with Supplementals, Code 39, Code 39 Full ASCII, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 128, UCC/EAN 128, ISBT 128, Codabar/NW7, Code 93, Code 11, RSS Variants

Tulajdonságok
Működési elv irányfüggetlen (omnidirekcionális) lézerolvasó
Olvasási távolság 0 - 18cm, normál EAN kódnál
Szkennelési sebesség 1.800 olv./mp
Méret 15,2 cm x 15,2 cm x 7,9 cm
Súly 850g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!