Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Zebra S4M 203dpi Direct Termo és Termo transzfer vonalkódnyomtató


termo és termo/transzfer nyomtató

fém szerkezet/burkolat, LCD kijelző

napi pártízezer címke nyomtatása

felbontás: 203dpi

szélesség: 25-104mm

sebesség: max. 150mm/mp

memória: 4MB Flash/8MB DRAM

1 év gyártói garancia

Gyártó: Zebra

Leírás és ParaméterekFőbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-szállítmányozás

-raktározás

-egészségügyA Zebra S4M a gyártó legújabb fejlesztésű középkategóriás fémszerkezetű nyomtatója, akár napi többezer címke nyomtatására is használható. A külső behatások ellen strapabíró fémburkolat védi a nyomtatót, hűtése ventillátorok helyett hűtőbordákkal történik, mely azonkívül, hogy csendes üzemeltetést biztosít, védi a nyomtató belsejét a porosodástól. A kellékanyagok befűzése egyszerű a mellékelt telepítő CD-n lévő videó bemutatja a műveletet. A nyomtatóhoz alapkiszerelésben járó, ingyenes vonalkódnyomtató programmal fix adatok és sorozatszám nyomtatható, adatbázisból való nyomtatásra a Bartender programot javasoljuk.

Amennyiben saját programból szeretnének nyomtatni a telepítő CD-n található windows driver, illetve programozói útmutató segítségével ez is lehetséges. Alapkiszerelésben párhuzamos, RS232 (soros), és USB interfésszel rendelkezik, de opcionálisan rendelhető ethernet (LAN) illetve vezeték nélküli 802.11b változatban is. Leginkább kereskedelmi, illetve könnyű ipari alkalmazásokhoz ajánljuk, ahol az asztali nyomtatók nyomtatási teljesítménye már nem elegendő.Csomag tartalma:

Nyomtató, tápkábel, telepítő CDKiegészítők, opciók:

-300 dpi nyomtatófej

-címkeleválasztó (felcsévélő nélkül)

-64MB memória

-Zebranet vezetékes, vagy vezeték nélküli hálózati kapcsolat

- valósidejű óraVonalkód:

1D: Code 11, Code 39, Code 93, Code 128 A/B/C, EAN 128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC-A 2 és 5 kiterjesztéssel, Plessey, Postnet, Standard 2-of-5, Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5, Logmars, MSI, Codabar, Planet Code, RSS

2D: Codablock, Code 49, Data Matrix, MaxiCode, QR Code, MicroPDF417, TLC 39, RSS

Tulajdonságok
felbontás 203 dpi 8 pont/mm, opcionálisan 300 dpi (12 pont/mm)
Nyomtatási sebesség 50-152 mm/sec
Nyomtatási szélesség 19 -104 mm
Nyomtatási hosszúság 10 - 3 988 mm
Alap memória 4 MB Flash és 8 MB DRAM
Beépített fontok 8 alap font, (a flash memóriába tetszőleges font vagy grafika letölthető)
Interfészek Párhuzamos (Centronics)/ Soros(RS232), USB 1.1; Opcionális interfészek:ethernet (LAN), Vezeték nélküli Zebranet (802.11b)
Címkeérzékelő perforáció, címkeköz, folyamatos, hátoldal jelölés
Nyomtatási irány 4 irányban, vonalkód szöveg, grafika
Működési hőmérséklet 5° - 40° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 60° C
Páratartalom 20% to 85% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Méret 27,2cm x 29,5cm x 47,7cm
Súly 12,4 Kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!