Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Cipherlab CPT-CL8001 adatgyűjtő, beépített CCD olvasó, USB dokk, tápegység

- alacsony árfekvésű mobil adatgyűjtő,

- beépített távoli CCD vonalkód olvasó,

- beépített Li-Ion akkumulátor

- olvasási táv: 1,5 - 30cm

- ingyenes alkalmazásgenerátor

- jobb/bal kezes használat

- 1 év garancia 

Gyártó: CipherLab

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-leltározás

-raktározás

-szállítmányozásLeltározáskor értékes segítséget nyújt, jelentősen gyorsítja munkáját. Amennyiben nem szeretne hosszú napokig leltározni, papírok kitöltésével majd a számítógépre való rögzítésével bíbelődni, megtalálta az ezt kiváltó költségtakarékos eszközt:

Beépített távoli CCD vonalkód olvasóval ellátott karakteres adatgyűjtő, leltározási, komissiózási feladatok elvégzésére ideális. Mobiltelefonhoz hasonló súlya, mérete, billentyűzet kiosztása révén használata könnyen elsajátítható, jobb és balkezesek egyforma hatékonysággal használhatják. Az adatgyűjtés mikéntje egyszerűen alakítható a gyártó által biztosított alkalmazás generátorral, mely megoldja a PC és az adatgyűjtő közötti kapcsolatot is. A készülék tápellátását beépített akkumulátor, szolgáltatja.Csomag tartalma:

Cipherlab CPT-CL8001 adatgyűjtő, akkumulátor, bázisállomás USB interfészkábellel, alkalmazásgenerátor CD, tápegységKiegészítők, opciók:

-kommunikációs dokk. USB vagy RS232 kábellel

-tápegység

-fejlesztői környezetVonalkódok:

1 Dimenziós: EAN 8, EAN 13, UPCA, UPCE, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 128, EAN 128, Code 93, MSI, Plessey, TELEPEN, Codabar, Interleaved 2 of 5, RSS14

Paraméterek
vonalkód olvasás 2,5 - 30cm
Memória 2 MB program és 2 MB adatmemória
Kijelző 100x64 LCD, háttérvilágítással
Billentyűzet 21 gombos, háttérvilágítással
Interfészek USB, RS232
Ütésállóság 1,2 m magasról betonra is leejthető
Üzemidő ~100 óra beépített Li-Ion akkumlátorról
Páratartalom 10% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet -20° - 60° C
Tárolási hőmérséklet -20° - 70° C
Méret 8000:12,2cm x 5,6cm x 3,2cm
Súly 120g (akkumulátorral)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!