Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Címkenyomtatás fekete festékszalaggal öntapadós műanyag címkére, etikettre

Amenniyben Leltár címkére, van szüksége nem feltétlenül kell nyomtatót vásárolnia, rendelje meg a címkét megnyomtatva!

 

Hívjon minket és válasszuk ki  együtt az Ön igényeinke legmegfelelőbb tartós, biztonságos leltár címkét!

Leírás és Paraméterek

Amenniyben esetlegesen vagy alacsony darabszámú öntapadós címkére, van szüksége nem kell nyomtatót vásárolnia, rendelje meg a címkét megnyomtatva!
 

Hívjon minket és válasszuk ki  eggyütt az Ön igényeinke legmegfelelőbb árucímkét, etikettet! 

Amit mindenféleképpen tudnunk, kell és kérdezni fogunk:
 

A nyomtatni kívánt öntapadóscímke, 
 

- méretét,
 

- felhasználási körülményeit,
 

- alapanyagát,
 

- mennyiségét.
 

- adattartalmát 

A fenti paraméterek alapján a megnyomtatott címkére egyedi, kedvezményes árat adunk.
 

Megrendelése után akár pár óra alatt megnyomtatjuk címkéit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!