Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol CS3000 Memóriás vonalkódolvasó, USB kábellel

A Motorola CS3000 költség hatékony memóriás vonalkódolvasó,512MB memóriával.

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és ParaméterekA Motorola CS3000 költség hatékony memóriás vonalkódolvasó mely kicsiny mérete révén akár zsebre is rakható, könnyedén magunkkal vihető. 

 Leginkább egyszerűbb adatgyűjtési feladatokra, a vonalkód olvashatóságának ellenőrzésre javasoljuk. 

 A vonalkódok leolvasása után a PC oldalon a akár egy flash driveról, az adatokat tartalamzó file a számítógépre másolható.

Tulajdonságok
Működési elv lézeres, memóriás vonalkódolvasó
Interfészek USB
Ütésállóság 1,2 m magasról betonra is leejthető
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -20° - 60° C
Tápellátás 5 volt +/- 10% USB kábelről
Méret 8,65 cm x 4,95 cm x 2,2 cm
Súly 70g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!