Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Datalogic QuickScan I Lite QW2120 Imager vonalkódolvasó, USB kábellel, magasított tartóállvánnyal

Ár:
30.750 Ft
19.500 Ft + ÁFA ( 24.765 Ft )
Kedvezmény: 37%
Az akció időtartama:
2024. 06. 01. - 2024. 06. 30.

- vékony sugarú távoli imager technológia

 

- Datalogic zöld fény visszajelzés

 

- IP42 tokozás, 1,5 méterről sérülés nélkül leejthető

 

- 3 év garancia

Gyártó: Datalogic
Még ennyi idő van hátra az akcióból:

Leírás és Paraméterek

A Datalogic QuickScan I Lite QW2120 Imager vonalkódolvasó egy kompakt, könnyen kezelhető eszköz, amelyet a irodai és általános alacsonyabb fizikai igénybevételű vonalkódolvasási feladato gyorsabbá tételére terveztek. Az USB-vel csatlakoztatható olvasó jó teljesítményt nyújt a vonalkódok olvasásához. A magasított tartóállvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kisebb méretű termékek és a papírokon lévő vonalkódok egyszerű beolvasását. Az olvasó kitűnő ár/értékaránnyal rendelkezik, az összes elterjedt 1D vonalkódot olvassa, akár kijelzőről is. Fejlett dekódoló algoritmusának köszönhetően akár a kisebb mértékben sérült vonalkódokat is képes beolvasni. A Datalogic QuickScan I Lite QW2120 Imager vonalkódolvasó 100%-ig kompatibilis a magyar billentyűzettel, USB interfésszel csatlakoztatható a PC-hez vagy laptophoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!