Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Egyéb információk

Adatgyűjtők – tegye könnyebbé a munkát!

Ön is szembekerült már azzal a helyzettel, hogy egyszerre rengeteg áru érkezett, és nehéz volt követni, hogy mi hova kerül? Esetleg a leltárt szeretné egyszerűbbé tenni? Vagy jó lenne nyomon követni, hogy miből mennyi kerül ki a polcra? Akkor Önnek feltétlenül szüksége van az adatgyűjtőkre!

Az adatgyűjtők segítségével lényegesen egyszerűbbé teheti a bolti munkát, hiszen ahelyett, hogy fejben kellene tartania az információkat, mindent egyszerűen gépre vihet és visszakereshet. A bevételezés, a leltár, az árellenőrzés egyaránt könnyebbé és gyorsabbá válik, az adatgyűjtők valóban hatékonyabbá teszik a feladatok elvégzését! Kiskereskedelemben és nagykereskedelemben egyaránt hasznosnak bizonyulhat ez a megoldás, így kár lenne kihagyni a lehetőséget, hogy adatgyűjtőkkel szerelje fel üzletét!

Ha minőségi termékeket keres az adatgyűjtők terén is, akkor megéri szétnéznie kínálatunkban – nálunk csak a legjobb megoldásokat találja, amelyekkel hatékonyan modernizálhatja az árukezelést!

 

A vonalkódnyomtatók használatának előnyeiről

Napjainkban a termékek azonosításához a legegyszerűbb és legpontosabb módszer a vonalkóddal való azonosítás. Ha a rendszerünk megfelelően működik, vonalkódos azonosítás esetén minimálisra csökkenthetjük a hibalehetőségek számát.

Ha a vonalkódos azonosítási rendszert választjuk, érdemes egy vonalkódnyomtatót beszerezni hozzá. Azok a nyomtatók, amelyek kifejezetten erre a célra lettek kifejlesztve, sokkal jobb minőségű vonalkódok nyomtatására képesek. A címkék nem csak könnyebben olvashatók lesznek, hanem tartósabbak, hosszabb élettartamúak. Az általunk forgalmazott vonalkódnyomtatók minőségi, strapabíró termékek, kezelésük egyszerű és üzemeltetésük sem kerül sokba. Némely vonalkódnyomtatók ethernettel is rendelkeznek!

Ha vonalkódnyomtatót szeretne vásárolni, nézzen körül nálunk, minőségi termékek széles választékával várjuk! Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információkért keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Mit érdemes tudni a vonalkódolvasókról?

A modern termékbeazonosítás egyik alapköve az üzletekben a vonalkódolvasó – ez az eszköz képes felismerni az adott árucikkeket, és ennek alapján a memória már könnyedén az eladó rendelkezésére bocsátja a betáplált adatokat, úgy, mint a pontos nevet vagy az árat.

De hogyan is működik a vonalkódolvasó?

A válasz magában a vonalkódban keresendő. A ma használt vonalkódok fekete és fehér sávok váltakozásából épülnek fel, vagy QR-kód esetében apró négyzetekből jönnek létre. A vonalak vastagsága, elhelyezkedése egyedi mintázatot ad, melyet a vonalkódolvasó felmér, aztán a rendelkezésére álló adatbázisból kikeresésre kerül a kódnak megfelelő információcsomag. Ez jelentősen megkönnyíti az eladók munkáját, hiszen ahelyett, hogy egyesével kellene beütniük az árakat, akár kockáztatva a tévedést, egyetlen mozdulattal megoldhatják a termék felvitelét a rendszerbe.

Minőségi megoldást keres? Tekintse meg vonalkódolvasó választékunkat, és találja meg az igényeinek leginkább megfelelőt! Megéri nálunk vásárolni!