Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Egyéb információk

Középkategóriás vonalkódnyomtatók – ha az alapszint már nem elég

középkategóriás vonalkódnyomtatA legtöbb vállalkozás esetében eljön az a pillanat, amikor az induláskor beszerzett eszközök és készülékek már nem felelnek meg azoknak az elvárásoknak, amelyek a cég fejlődése miatt egyre magasabbak. Ez persze pozitív dolog, hiszen azt jelenti, hogy az ötlet sikeressé vált, a vállalkozás beindult, és az alapszinten túl kell lépni, hiszen a fejlődés ezt kívánja meg. Másrészt viszont költséget jelent, ami ugyan megtérülő befektetés, ám akkor is kiadás, ami viszont nem biztos, hogy épp megoldható.

Raktárak és boltok esetében a vonalkódnyomtató alapvető felszerelésnek számít, amit még egy induló cégnek is be kell szereznie, ha hatékony szeretne lenni. A kisvállalkozások számára kifejlesztett, alapszintű típusok nyomtatási sebessége, illetve az általuk előállított darabszám egy fejlődő cég esetében nem elegendő, a legfelső kategória viszont még sok, és az ára is elég magas ahhoz, hogy egy épphogy csak beinduló üzlet megengedhesse magának. Éppen az ilyen helyzetekre ajánljuk középkategóriás vonalkódnyomtatóinkat, amelyek képesek kiszolgálni a megnövekedett igényeket, az áruk azonban megfelel a kategóriának, azaz szintén közepes.

Egy középkategóriás vonalkódnyomtatóval természetesen szükséges valamilyen szintű kompromisszumot kötni, hiszen valamivel alacsonyabb teljesítményre képesek, mint felsőkategóriás társaik, de következő lépésnek ideálisak. A segítségükkel megoldható a nagyobb darabszámú vonalkód előállítása, ezzel pedig további fejlődésnek indulhat a vállalkozás, ami pedig további fejlesztésekre hathat ösztönzően.

Ezzel kapcsolatban egy jó tanács: az alapkategóriájú vonalkódnyomtatót érdemes eltenni a középkategóriás vonalkódnyomtató mellé, mert ha szükség van fejlesztésre, de hirtelen nincs rá keret, kisegítésként még használható lesz, amíg meg nem érkezik a felső kategória képviselője!

Amennyiben az Ön cégénél is elérkezett a fejlesztés ideje, vásároljon középkategóriás vonalkódnyomtatót kínálatunkból! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Szerezze be pénztárgépszalagját is nálunk! Pénztárgépszalagok online gépekhez is!

pénztárgépszalag Az online pénztárgépekkel számos területen kötelező értékesíteni. Minden, erre kötelezett vállalkozónak szabályos működtetést kell gyakorolnia egy megfelelő NAV pénztárgéppel, különben komoly bírságra számíthat. Az online pénztárgépek működésének lényege a NAV felé történő kommunikáció. Minden értékesítéshez kapcsolódóan nyugtát kell kiállítani és azt átadni a vásárlónak. Az összes vásárlásról információt kell küldeni az online pénztárgépeken keresztül az illetékes irodának, ahol ennek alapján figyelemmel tudják követni a szabályoknak megfelelő működést, illetve pénztárgép használatot. Látható, hogy ennek a folyamatnak az egyik nélkülözhetetlen eszköze a pénztárgépszalag.

A pénztárgépszalagok nélkül nem lehet nyugtát kiállítani és azt átadni a vevőnek, az információ továbbítása is nehézségekbe ütközik. Tehát alapvető feltétele a szabályos működtetésnek egy vállalkozás esetében a megfelelő pénztárgépszalag utánpótlásról gondoskodni. Gondoljon bele, hogy mi történne, ha éppen a nyitvatartási időben fogyna ki a pénztárgépszalag az online pénztárgépből! Újabb adagot beszerezni nyilván időbe telik, addig pedig két választása van a vállalkozónak: vagy bezár és vállalja a bevétel kiesését vagy pedig szabálytalanul, nyugtaadás nélkül értékesít, kockáztatva az ezzel járó bírságot.

Ne tegye egyiket se, hanem inkább forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be tőlünk az újabb és újabb pénztárgépszalag utánpótlást! Legyen Ön is az állandó vásárlóink egyike, akik kedvező áron, gyors kiszállítással kapják meg az online pénztárgépbe való pénztárgépszalagokat! A thermo papírra nyomtatott hátoldallal, meghatározott méretben, minden szabályozásnak megfelelő paraméterrel kínálunk szalagokat.

Nem kell több, különböző helyről, változó árakon és minőségben vásárolnia online pénztárgépbe való pénztárgépszalagot, hiszen nálunk mindig megtalálja jó áron! Ha kérdése van termékeinkről, szolgáltatásainkról, keressen fel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Tegye egyszerűbbé a leltározást karakteres adatgyűjtővel!

karakteres adatgyűjtőkBizonyos időközönként a kereskedésekben elengedhetetlen a leltározás, ami különösen azokban a vállalkozásokban idő- és energiaigényes, ahol óriási a termékkínálat. Természetes, hogy a cégvezetők szeretnék valamilyen megoldással megkönnyíteni a leltározás menetét, hiszen ez akár több napig is akadályozhatja a kereskedést abban, hogy vásárlókat fogadjon. Ha Ön még nem talált praktikus megoldást erre, ajánljuk figyelmébe a karakteres adatgyűjtőket!

A karakteres adatgyűjtőknek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt végezhetnek a dolgozók a leltározással. Az eszközök megkönnyítik, felgyorsítják és leegyszerűsítik a leltározás menetét, sőt, papírra és számítógépre sincs feltétlenül szükség. A karakteres adatgyűjtők minden olyan fontos információt tárolnak, amire szükségük lehet a dolgozóknak a leltározás során. Rengeteg energiát tudnak így megspórolni az alkalmazottak, ami pedig mindenképp a munka hatékonyságát javítja. Mivel a karakteres adatgyűjtőkkel nem fáradnak el egyhamar a dolgozók, sokkal kisebb a hibalehetőség is a leltározás során, ennek köszönhetően pontos és megbízható adatok születhetnek az aktuális termékkészletről. A karakteres adatgyűjtők használatát nagyon egyszerű megtanulni, a dolgozók szinte azonnal el tudják sajátítani, így még az eszközök kezelése sem akadályozhatja a munka menetét. Az eszközök megbízhatók, hosszú távon képesek kiszolgálni a raktárt, ezért egyúttal egy hasznos befektetésként is tekinthet a megvásárlásukra. A karakteres adatgyűjtőket a leltározáson kívül ajánljuk szállítmányozáshoz, alapvető raktározási feladatokhoz is.

Fejlessze Ön is vállalkozását praktikus, modern eszközökkel! Választékunkban többféle karakteres adatgyűjtőt is talál, amelyek közül biztosan ki tudja választani azt az eszközt, ami megfelel az igényeinek. Termékeink kedvező áron beszerezhetők kínálatunkból. Ha kérdései lennének a karakteres adatgyűjtőkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Most kedvező áron juthat vezeték nélküli vonalkódolvasóhoz!

vezetéknélküli vonalkódolvasó Mostanság egyre nagyobb teret kapnak a vezetéknélküli vonalkódolvasók, köszönhetően legnagyobb előnyüknek, a mobilitásuknak. Nagyon sok helyen, például raktárakban vagy nagykereskedésekben, ez elengedhetetlen szempont, hiszen így a létesítményeken belül bárhol leolvashatók a termékek vonalkódjai.  A vezetéknélküli vonalkódolvasók óriási kínálatban állnak a vásárlók rendelkezésére, rengeteg márka termékei közül válogathatnak, különböző árkategóriában. Ha Önnek is vezetéknélküli vonalkódolvasóra van szüksége, és megbízható márkát keres, kedvező áron, ajánljuk figyelmébe a Motorola márka készülékét!

A Motorola-Symbol-Zebra LI4278 BT vezetéknélküli vonalkódolvasó most rendkívül vonzó áron szerezhető be kínálatunkból, erről pedig nem érdemes lemaradnia. A Motorola márka megbízható, színvonalas és korszerű készülékeket kínál a vásárlóknak, és ez igaz a Motorola-Symbol-Zebra LI4278 BT típusra is. Ezek a leolvasók rendkívül gyorsan olvassák le az adatokat a címkékről, így alkalmazásukkal sokkal hatékonyabb lehet a munkavégzés kereskedésében vagy raktárában.

A Motorola vezetéknélküli vonalkódolvasója kommunikációs dokkal, USB Kábellel együtt vásárolható meg. A Motorola-Symbol-Zebra LI4278 BT vezetéknélküli vonalkódolvasó megvásárlásával modern és kényelmes körülményeket tud teremteni a munkavégzéshez a területen. Akár okostelefonhoz is csatlakoztatható a készülék! A Motorola-Symbol-Zebra LI4278 BT vezetéknélküli vonalkódolvasó hosszú távon kiszolgálja a munkavégzésben, így befektetésként is tekinthet a készülék megvásárlására.

Szerezze be tőlünk most kedvező áron vállalkozása Motorola-Symbol-Zebra LI4278 BT vezetéknélküli vonalkódolvasóját! A készülékre vonatkozó akció szeptember végéig tart, ne maradjon le ajánlatunkról! Ha kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, hogy vállalkozása még eredményesebb lehessen!

 

Asztali címke- és vonalkódnyomtatót keres?

asztali címke- és vonalkódnyomtatókCímkéket és vonalkódokat számos területen használnak: a kereskedelemben, raktározás során, de akár még irodákban is lehet találkozni asztali címke- és vonalkódnyomtatóval. Ezeken a területeken hatalmas mennyiségű címkére van szükség, így olyan nyomtatóra van szükség hozzá, ami megbízhatóan teszi a dolgát hosszú időn keresztül, és bírja a terhelést.

Egy hatalmas raktárban nagyteljesítményű vonalkódnyomtatókat használnak, hiszen óriási mennyiségben van szükség a címkékre, ám egy kisebb egységben, vagy akár egy irodában bőven elegendő egy asztali címke- és vonalkódnyomtató is, mi több, talán még ennek sem tudják kihasználni a teljesítményét. Ennek ellenére érdemes beszerezni egy asztali címke- és vonalkódnyomtatót, hiszen bármikor változhat a helyzet, és szükség lehet a nagyobb kapacitásra.

Az asztali címke- és vonalkódnyomtatók teljesítménye a párszáztól párezer nyomtatásig változhat naponta, tehát mindenki megtalálhatja azt a készüléket, ami maximálisan ki tudja elégíteni az igényeit. A beruházás ráadásul gyorsan megtérül, hiszen nem szükséges másik céget megbízni a címkék nyomtatásával, a munka pedig hatékonyabb és gyorsabb lesz általa.

Bizonyos modellekhez címketervező szoftver is tartozik, vagy külön meg is lehet azt vásárolni. A program használatával a címkék elkészítési ideje a töredékére csökken, és természetesen különböző méretű címkéket is meg lehet tervezni vele. Az asztali címke- és vonalkódnyomtató típusától függ, hogy milyen méretű etikettet képes kezelni, de léteznek olyan készülékek is, amelyeknél ez nem kérdés, hiszen bizonyos határok között bármekkora lehet a készíteni kívánt címke.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az asztali címke- és vonalkódnyomtatók iránt, tekintse meg választékunkat, melyben akciós termékekre is bukkanhat, így még kedvezőbb áron juthat hozzá ahhoz a berendezéshez, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Válassza Ön is a Windows operációs rendszerű adatgyűjtőket!

Windows operációs rendszerű adatgyűjtőkAz adatgyűjtők kiválasztásánál rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Ha ezeket a vásárlás előtt nem gondoljuk végig, akkor egyáltalán nem biztos, hogy azt az eszközt fogjuk választani, ami valóban megfelel az elvárásoknak. Ez egy olyan berendezés, amiből nem érdemes a legolcsóbbat választani, mert ezeknek a készülékeknek a megbízhatósága kétséges. Egy támpont lehet például, ha Windows operációs rendszerű adatgyűjtőt keresünk, mert ezek a legmagasabb színvonalú eszközök.

A legfontosabb kérdés, hogy hol és milyen körülmények között fogjuk használni a berendezést. Vannak különbségek ugyanis cseppállóságban, ütésállóságban, rázkódásnak való ellenállásban. A Windows operációs rendszerű adatgyűjtőket széles hőmérsékleti tartományban is használhatjuk. Gondoljuk végig, hogy van-e olyan funkció, amit nem tudunk nélkülözni, ha igen, akkor a termékek egy részét máris kizárhatjuk. Van-e már meglévő rendszerünk, amihez szeretnénk csatlakoztatni a készüléket? A Windows operációs rendszerű adatgyűjtők például könnyedén összekapcsolhatóak a vállalati szoftverekkel. A Windows operációs rendszerű adatgyűjtők másik nagy előnye, hogy többféle kommunikációs csatornával is rendelkeznek. Esetükben USB, RS232, opcionálisan Bluetooth, WLAN, vagy Ethernet kapcsolat is rendelkezésre áll, ezért felhasználástól függően választhatjuk ki az ideálisat.

Fontos kérdés még, hogy a leolvasni kívánt vonalkódok milyen állapotúak, vannak-e esetleg olyanok, amik nehezen olvashatóak valamiért. Az sem mindegy természetesen, hogy az adott készülékkel mennyire egyszerű és kényelmes dolgozni. Milyen a formája, az anyaga, jól látható-e a kijelzője nehezebb körülmények között is, a billentyűzet mennyire felel meg az elvárásoknak. A Windows operációs rendszerű adatgyűjtők kapcsán biztos lehet benne, hogy a kényelmet illetően is elégedett lesz. A készülékek könnyen kezelhetőek, használatuk gyorsan megtanulható.

Forduljon hozzánk bizalommal és válassza Ön is a Windows operációs rendszerű adatgyűjtőket! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, munkatársaink készséggel segítenek!

 

Tegye hatékonyabbá a munkafolyamatait karakteres adatgyűjtőkkel!

karakteres adatgyűjtőMindenki igyekszik elkerülni a buktatókat, amikor egy nagyobb eszközberuházást tervez. A cég számára vállalható költségkeretbe olyan karakteres adatgyűjtőket kell beszereznie, amik azon túl, hogy hatékonyak, a legjobb megtérülést is biztosítják. Egy egész rendszert kell alaposan megtervezni, átgondolni, kikalkulálni a készülékek élettartamát a várható igénybevételük mellett, tulajdonképpen évekre szóló döntést kell meghozni, ami, ha nem elég megalapozott, súlyos anyagi károkat okozhat.

Amikor karakteres adatgyűjtőket választ, nem csak az árát kell figyelembe vennie, sarkalatos pont a beüzemelési költség is a teljes élettartamra vonatkozó fenntartási költségek mellett. Tényezők sokasága határozza meg egy mobil adatgyűjtő rendszer sikerét, például a hardveres és szoftveres üzemeltetés harmóniája, hatékonysága és ezek költségei. Hiába vásárol egy alapvetően gyors átfutási idejű, jól használható készüléket; ha a szoftver és a fogadó számítógép elavult, akkor nem fogja tudni kiélvezni annak előnyeit. Ugyanez visszafelé is igaz: hiába modern egy szoftver, ha a karakteres adatgyűjtő nem teszi lehetővé azt a sebességet, amit nyújtani tudna.

Már a tervezéskor fel kell tenni azokat az alapvető kérdéseket, amikre az adott válasz alapján érdemes megtervezni a rendszert. Triviálisnak tűnhet, de ezek egyike az, hogy milyen környezetben szeretné használni a készüléket? Más és más tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy irodában, egy raktározási területen, és egy kültéren használt karakteres adatgyűjtőnek. Nem elhanyagolható szempont, hogy olyat válasszunk, aminek a kezelése egyszerű, hogy bárki könnyen megtanulhassa a használatát, könnyű, hosszú üzemidővel rendelkezik, ütésálló, és az is lényeges, hogy milyen távolságról lehet vele adatokat leolvasni.

Ha Ön is karakteres adatgyűjtőket szeretne vásárolni, hogy optimalizálja cége munkafolyamatait, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Miért érdemes Termo Transzfer és Direct Termo asztali címke- és vonalkódnyomtatót használni?

vonalkódnyomtató Vonalkódokra rengeteg területen szükség van. Kereskedelemben, irodákban, logisztikai területeken, rakatárakban számtalan vonalkódot használnak fel, hiszen ezzel a legkönnyebb azonosítani a termékeket. Azonban nem mindegy, hogy ezeket a vonalkódokat hogyan állítják elő, hiszen mindig az a cél, hogy minél gazdaságosabb legyen a cégek működése. Sokszor egyszerű, lézeres nyomtatót választanak a vállalkozások, ám ez sok esetben nem éri meg. Egyrészt nehezebben kezelhetőek az A4-es papíron lévő címkék, másrészt sokkal drágábbra is jön ki egy-egy darab etikett. Ha körülbelül 200 darabnál többre van szükség naponta, akkor már mindenképpen megéri vonalkódnyomtatót vásárolni. Nézzük, mik az előnyei a Termo Transzfer és Direct Termo asztali címke- és vonalkódnyomtatónak!

A Termo Transzfer és Direct Termo asztali címke- és vonalkódnyomtatók alapvetően akkor működtethetőek gazdaságosan, hogyha a napi átlagos címkemennyiség körülbelül 2000-3000 darab. A termék előnye, hogy jár hozzá egy címketervező program, ami az etikettek gyors kivitelezését segíti elő. A készüléknek az sem okoz gondot, ha többféle méretű címkét is használunk, mert a címkeközök érzékelésével be tudja kalibrálni az etikettet. A Termo Transzfer és Direct Termo asztali címke- és vonalkódnyomtató nagyon kis helyigényű, bármelyik irodában elfér, ennek ellenére erős processzorral és nagy memóriával rendelkezik, a nyomtatás pedig gyors. Az etikett és a festékszalag cseréje szintén gyorsan elvégezhető, bárki számára megtanulható.

A Termo Transzfer és Direct Termo asztali címke- és vonalkódnyomtató tökéletes választás kereskedelmi egységekbe, irodába, raktárakba is. Ha egy egyszerűen kezelhető, kompakt és gazdaságos készüléket keres, ezzel csak jól járhat! A Termo Transzfer és Direct Termo asztali címke- és vonalkódnyomtató strapabíró kialakítású, így hosszú évekig szolgálja hűségesen a tulajdonosát.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Termo Transzfer és Direct Termo asztali címke- és vonalkódnyomtató, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről, ha pedig kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére!

 

Hogyan válasszak megfelelő kártyanyomtatót?

A mai felgyorsult világban már nem újdonság, ha valakinek bankkártyája, vagy hitelkártyája van, de nem csak ezeken a területeken alkalmazhatunk speciális kártyákat. Különféle pontgyűjtő, beléptető rendszerhez tartozó kártyát gyártanak. A modern szállodák is már hosszú ideje leváltották kulcsaikat a kártyás rendszer javára, de találkozhatunk akár vendéglátó szoftverekhez mesterkulcsként használt plasztik kártyákkal is. Ezeket a kártyákat speciális nyomtató segítségével tudják az igényeknek megfelelően személyre szabni és elkészíteni. Önnek is kártyanyomtatóra lenne szüksége?

Webáruházunk kínálatában biztosan megtalálhatja az egyéni igényeihez tökéletesen illeszkedő kártyanyomtatót. Válasszon kimagasló minőségű, egyoldalas, vagy kétoldalas kártyanyomtatóink közül. Termékeink kitűnő megoldásokat nyújtanak a biztonságos azonosításra, személyek nyomon követésére és a hozzáférés szabályozására is.

A kínálatunkban elkérhető kártyanyomtatók használata rendkívül egyszerű, használatának elsajátítása nem igényel hosszú tanulási folyamatot, kiválasztásuk azonban már megfelelő körültekintést igényel. Nem mindegy például, hogy csak az egyik, vagy mindkét oldalát szeretnénk-e nyomtatni a kártyának, és, hogy laminált legyen-e a felülete a hosszabb élettartam érdekében. Például, teljes felületi nyomtatás és laminálás esetén egy úgynevezett retranszfer nyomtatási technológiát alkalmazó kártyanyomtatót érdemes használnunk.

Nem csak a minőség, a mennyiség és a gyakoriság is fontos szerepet játszik egy kártyanyomtató kiválasztásában. Éves számításban, körülbelül ezer darabig kezdő szintű, ötezer darabig középkategóriás, efölött pedig ipari kártyanyomtató vásárlásra van szükség. Amennyiben napi szinten történő nyomtatáshoz keresünk készüléket, természetesen strapabíróbb szerkezet ajánlott.

További információkért, vagy rendeléssel kapcsolatban keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Tegye fel kérdését nekünk, hogy segíthessünk Önnek!

 

Az asztali vonalkód- és címkenyomtatók használatának előnyeiről röviden

asztali vonalkód- és címkenyomtatókA ragasztható címkékre és vonalkódokra széles körben szükség van, rengeteg területen használják őket. Természetesen elsősorban a kereskedelem világában alkalmazzák, de ugyanígy a logisztika, a könyvárak vagy az irodai munka területén is rendszeresen szükség van rájuk. A legtöbb helyen napi szinten szükség van, akár nagyobb mennyiségű címkére, illetve vonalkódra is, ezeknek az előállításához pedig célszerű saját nyomtatót beszerezni. Az ilyen készülékek között többféle is létezik a piacon, jól ismert változata az asztali vonalkód- és címkenyomtató.

Az asztali vonalkód- és címkenyomtatókat azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik szeretnék az irodát még sokoldalúbbá tenni azzal, hogy ilyen készüléket tudnak napi szinten használni. A készülékek megjelenésével a mindennapi munka már sokkal egyszerűbb, gyorsabb és gördülékenyebb. A címke- és a vonalkódnyomtatás egy karnyújtásra van csupán, nem kell másik emeletre vagy épületszárnyba átmenni, illetve megrendelni azt egy másik cégtől.

Az asztali vonalkód- és címkenyomtatók a kisebb teljesítményű nyomtatók közé tartoznak, ahogyan azt az asztali jellegük is jelzi. Azok számára ajánlottak, akik napi szinten, körülbelül 200 vagy annál valamivel több címkét nyomtatnak és használnak fel, de ennél nagyobb teljesítményű gépek is léteznek. A készülékek egyszeri beruházást jelentnek, ami gyorsan megtérül, mert a későbbiekben már csak a kellékeket kell megvásárolni. A kezelésük egyszerű, a működésük gyors és csendes, ár-érték arányban ideális választás egy asztali vonalkód- és címkenyomtató.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az asztali vonalkód- és címkenyomtatók iránt, és elgondolkodott azon, hogy érdemes lenne ilyen berendezéssel bővíteni az iroda felszereltségét, keressen fel minket bizalommal! Nézzen körül webáruházunkban, és felmerülő kérdései esetén lépjen velünk kapcsolatba, kérjen részletes tájékoztatást az Önt érdeklő modellekről, szívesen segítünk mindenben!

 

Hogyan válasszak vonalkódolvasót?

vonalkódolvasókVonalkódolvasót vásárolna, de nem igazán tudja, hogyan igazodjon ki a meglehetősen széles választékban? Tudjuk, hogy ez nem egyszerű, különösen akkor nem, ha eddig még nem igazán használt ilyen eszközöket a munkája során.

Természetesen nem csupán az árak és a különböző márkák jelentenek különbséget a modellek között. A fő szempont azonban minden vásárlás esetében az kell, hogy legyen, hogy pontosan mire szeretnék a megvásárolt vonalkódolvasót használni. Nem véletlenül van belőlük ugyanis több fajta.

Minden vonalkódolvasó alapvető feladata ugyanaz, vagyis a termékre felragasztott vonalkód beolvasása és az adatok továbbítása. Azonban a vonalkódok sem mind ugyanolyanok. A választásnál tudni kell, hogy milyen vonalkódokhoz fogjuk használni az eszközt. A legtöbb egydimenziós, de vannak olyanok is, amik kétdimenziósok. A vonalkódolvasók közül minden modell képes leolvasni az egydimenziós címkéket, viszont a kétdimenziós vonalkódokhoz már nem mindegyiket tudjuk használni. Mindkét típusú készülék is lehet a működés szempontjából többféle, például lézeres vagy CCD olvasó.

A leolvasás távolsága szempontjából is tudunk különbséget tenni a vonalkódolvasók között. Van amelyik csak 5-10 centiméternyi távolságig működik, de olyan is, aminek a hatósugara már jóval nagyobb. Attól függően kell választani, hogy hol használjuk, milyen körülmények között kell leolvasni vele a vonalkódokat. Előfordulhat, hogy polcokkal telepakolt raktárban kell dolgozni, ahol nyújtózkodni kell, távolabbról elérni a dobozokat. Ilyen esetben megkönnyíthetjük a dolgunkat a nagyobb teljesítményű vonalkódolvasók használatával. Ezzel elérkeztünk a helyváltoztatás közben használt vagy a helyhez kötött vonalkódolvasók típusaihoz is. Vezetékes vagy vezeték nélküli modellek is kaphatóak, kiszolgálva ezzel a változatos felhasználói igényeket. Végül érdemes még számításba venni a környezeti jellemzőket, hogy tudjuk, mennyire legyen strapabíró az eszköz.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és vásároljon az igényeihez szabott tulajdonságokkal bíró vonalkódolvasókat!

 

A 2D vonalkódolvasók bolti és raktári használatra egyaránt alkalmasak!

2D vonalkódolvasóVonalkódok nélkül ma már nincs eladás, hiszen a kereskedelem szerves része lett ez a titokzatos, vonalakkal és egy számsorral teli címke. Amilyen kicsi és egyszerű, olyan sokféle dologra használható egy vonalkód. Például nélküle ma már nehézkes lenne a gyors és precíz, nagy mennyiségben lekérdezett árellenőrzés, de ugyanígy nem lehetne hatékonyan leltározni, árut keresni, vagy akár árut feltölteni.

A vonalkódokat a termékek csomagolására, vagy közvetlenül a termékekre ragasztva lehet hozzárendelni az áruhoz. A címkét egy speciális eszközzel, a vonalkódolvasóval lehet leolvasni, ami összeköttetésben áll az üzlet, illetve a raktár számítógépével, az azon tárolt adatokat pedig összeveti a leolvasottakkal. Ma már többféle készülék és berendezés is a felhasználók rendelkezésére áll. Választhatunk pultra helyezhetőt, mobilt, 1D, vagy 2D vonalkódolvasót is.

Mi most a 2D vonalkódolvasókról fogunk röviden beszélni. Mit tudnak, kinek ajánljuk őket, miért érdemes ezeket az eszközöket választani? Amíg az 1D-s eszközöknél a vonalak és a köztük lévő közök a meghatározóak, addig a 2D vonalkódolvasóknál a vonalak magassága, valamint a szélessége is információértékkel bír a készülék számára. Jó tudni, hogy a 2D vonalkódolvasókkal bármilyen vonalkódot le lehet olvasni, de a 2D-s vonalkódokat már csak velük.

A 2D vonalkódolvasók hanggal is jeleznek, ha a leolvasás sikeres, vagy épp ellenkezőleg, sikertelen volt, vezeték nélküli kommunikációra is képesek, akár több tíz méteres hatótávolsággal is működnek, használatuk gyors és hatékony.

Ha felkeltettük az érdeklődését a 2D vonalkódolvasók iránt, nem kell mást tennie, csak kiválasztani webáruházunkból azokat a termékeket, amiket a leginkább hasznosítani tud a mindennapi feladatok során. Ha nem tud eligazodni a kategóriák között, vagy nem tudja eldönteni, melyik készülék lenne a legalkalmasabb, netán egy adott típussal kapcsolatban lennének kérdései, keressen bennünket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Vezeték nélküli vonalkód olvasókkal egyszerű a munkavégzés!

Vezeték nélküli vonalkód olvasókkal egyszerű a munkavégzés! A különböző kis- és nagykereskedésekből, illetve a raktárakból nem hiányozhatnak a vonalkód leolvasók. Az eszközök feladata, hogy a termékeken található vonalkódokban tárolt információt optikai módszerrel leolvassák, értelmezzék, és feldolgozás céljából továbbítsák azt a háttérrendszer felé. Ezek az eszközök igazán praktikus és hasznos eszközöknek számítanak, ugyanis alkalmazásukkal azonnal meg lehet kapni a legfontosabb információkat az adott termékekről. Legújabb változatuk, a vezeték nélküli vonalkód olvasók már nemcsak az információszerzésben biztosítanak előnyöket, hanem használatukat illetően is.

Ahogy nevükből is kikövetkeztethető, alkalmazásukat nem befolyásolják vezetékek, ennek köszönhetően használóik nincsenek helyhez kötve, hanem szabadon mozoghatnak a térben a korszerű leolvasókkal. A vezeték nélküli vonalkód olvasókkal nemcsak a munkafolyamat gyorsítható fel, hanem a feladatok elvégzése is sokkal komfortosabbá válik. Nem kell minden egyes vonalkód leolvasásakor egy adott készülékhez odasétálnia a munkavállalónak, hanem az eszközt a területen bárhová magával viheti, sőt magánál is tarthatja mindaddig, amíg nem végzett a vonalkód leolvasással kapcsolatos feladataival. Ezzel nemcsak időt, hanem energiát is spórol a dolgozó, így a nap végére nem fárad el annyira, mintha nem vezeték nélküli vonalkód leolvasóval dolgozott volna.

A vezeték nélküli vonalkód olvasók bárhol kiváló választásnak bizonyulnak, azonban előnyeiket leginkább azokon a területeken tapasztalhatják a munkavállalók, ahol sérülésnek tennék ki a vezetéket vagy akadályt okozna a munkavégzésben. Ha a raktárban vagy a kereskedésben gyakran megfordulnak targoncák, sokszor kell az épületen kívül is információt szerezni vagy beazonosítani egy-egy terméket, biztosan szükség van a vezeték nélküli vonalkód leolvasókra.

Fedezze fel vezeték nélküli vonalkód olvasóink kínálatát! Ha a vásárlás előtt kérdése lenne azzal kapcsolatban, hogy a választékunkból melyik készülék lenne az Ön számára a legideálisabb vagy más információkra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Adatgyűjtők – tegye könnyebbé a munkát!

Ön is szembekerült már azzal a helyzettel, hogy egyszerre rengeteg áru érkezett, és nehéz volt követni, hogy mi hova kerül? Esetleg a leltárt szeretné egyszerűbbé tenni? Vagy jó lenne nyomon követni, hogy miből mennyi kerül ki a polcra? Akkor Önnek feltétlenül szüksége van az adatgyűjtőkre!

Az adatgyűjtők segítségével lényegesen egyszerűbbé teheti a bolti munkát, hiszen ahelyett, hogy fejben kellene tartania az információkat, mindent egyszerűen gépre vihet és visszakereshet. A bevételezés, a leltár, az árellenőrzés egyaránt könnyebbé és gyorsabbá válik, az adatgyűjtők valóban hatékonyabbá teszik a feladatok elvégzését! Kiskereskedelemben és nagykereskedelemben egyaránt hasznosnak bizonyulhat ez a megoldás, így kár lenne kihagyni a lehetőséget, hogy adatgyűjtőkkel szerelje fel üzletét!

Ha minőségi termékeket keres az adatgyűjtők terén is, akkor megéri szétnéznie kínálatunkban – nálunk csak a legjobb megoldásokat találja, amelyekkel hatékonyan modernizálhatja az árukezelést!

 

A vonalkódnyomtatók használatának előnyeiről

Napjainkban a termékek azonosításához a legegyszerűbb és legpontosabb módszer a vonalkóddal való azonosítás. Ha a rendszerünk megfelelően működik, vonalkódos azonosítás esetén minimálisra csökkenthetjük a hibalehetőségek számát.

Ha a vonalkódos azonosítási rendszert választjuk, érdemes egy vonalkódnyomtatót beszerezni hozzá. Azok a nyomtatók, amelyek kifejezetten erre a célra lettek kifejlesztve, sokkal jobb minőségű vonalkódok nyomtatására képesek. A címkék nem csak könnyebben olvashatók lesznek, hanem tartósabbak, hosszabb élettartamúak. Az általunk forgalmazott vonalkódnyomtatók minőségi, strapabíró termékek, kezelésük egyszerű és üzemeltetésük sem kerül sokba. Némely vonalkódnyomtatók ethernettel is rendelkeznek!

Ha vonalkódnyomtatót szeretne vásárolni, nézzen körül nálunk, minőségi termékek széles választékával várjuk! Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információkért keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Mit érdemes tudni a vonalkódolvasókról?

A modern termékbeazonosítás egyik alapköve az üzletekben a vonalkódolvasó – ez az eszköz képes felismerni az adott árucikkeket, és ennek alapján a memória már könnyedén az eladó rendelkezésére bocsátja a betáplált adatokat, úgy, mint a pontos nevet vagy az árat.

De hogyan is működik a vonalkódolvasó?

A válasz magában a vonalkódban keresendő. A ma használt vonalkódok fekete és fehér sávok váltakozásából épülnek fel, vagy QR-kód esetében apró négyzetekből jönnek létre. A vonalak vastagsága, elhelyezkedése egyedi mintázatot ad, melyet a vonalkódolvasó felmér, aztán a rendelkezésére álló adatbázisból kikeresésre kerül a kódnak megfelelő információcsomag. Ez jelentősen megkönnyíti az eladók munkáját, hiszen ahelyett, hogy egyesével kellene beütniük az árakat, akár kockáztatva a tévedést, egyetlen mozdulattal megoldhatják a termék felvitelét a rendszerbe.

Minőségi megoldást keres? Tekintse meg vonalkódolvasó választékunkat, és találja meg az igényeinek leginkább megfelelőt! Megéri nálunk vásárolni!

 

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!Ma már nem jelent problémát az olyan kellékek gyors és takarékos előállítása, amiket napi szinten használunk. A plasztik kártyákra szükség van beléptetések alkalmával, amikor az azonosítás és a zárak feloldása egy és ugyanazon kártyával történik. A kártyanyomtatók segítségével ma már helyben, kényelmesen és személyre szabottan lehet ilyen plasztik kártyákat előállítani. Pár mozdulat és a megfelelő beállítások után már készen is van az új plasztik kártya.

A kártyanyomtatókat olyan helyeken lehet gazdaságosan jól kihasználni, ahol fogyóeszköz a plasztik kártya, illetve rendszeresen új embereket kell a segítségével azonosítóval és beléptető eszközzel ellátni. Ilyen helyek lehetnek a fitness termek, a könyvtárak, az irodaházak, a bankok, vagy a kereskedelmi egységek, ahol belépőkártyára, tagsági kártyára, ajándékkártyára, hűségkártyára van szükség.

Ha érdeklődik kártyanyomtatóink iránt, keressen fel minket elérhetőségeinken, és ismerje meg termékeinket!

 

A hordozható vonalkód nyomtatókról bővebben

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!A vonalkód nyomtatók alapvetően a különböző termékekhez kapcsolható azonosító jelzések kiállítására alkalmasak, persze bármit szeretnénk velük jelölni, avagy azonosítani, gondolva itt akár egy rendezvényre való beléptetésre, az is megoldható velük. A hordozható vonalkód nyomtatóknak meg kell felelniük persze bizonyos követelményeknek, melyeket a mindennapos használat támaszt.

A hordozható vonalkód nyomtatóknak tehát el kell viselniük a mindennapos használatból eredő külső behatásokat, ide tartozik például a leejtés, az ütődések, és a kezelőszerveket ért sérülések, karcok, így tovább. Mindemellett, mivel nem egy fix helyen kerülnek használatba, ezért nem jó, ha sűrűn kell bennük papírt, vagy bármilyen egyéb fogyóeszközt cserélni, hiszen ez zavaró lehet a mindennapos munkavégzés során. Bármilyen hordozható vonalkód nyomtatót is vásároljunk, ügyeljünk rá hogy megbízható, minőségi termékről van szó.

Ha szeretne hordozható vonalkód nyomtatók széles választékából vásárolni, cégünknél keresve sem találhatna jobbat erre a célra!

 

Kiknek ajánljuk az asztali vonalkód nyomtatókat?

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!A kereskedelem egyik nélkülözhetetlen tényezője a vonalkód, amely alkalmazásával egy termék sokkal könnyebben azonosíthatóvá válik, továbbá a vonalkódoknak szerepük lehet az áru elektronikus védelmében is, emiatt fontos, hogy akik kereskedelemmel foglalkoznak, gondoskodjanak vonalkódnyomtatóról, és az ehhez kapcsolódó szükséges kiegészítőkről!

Vonalkódnyomtatókból számtalan típus áll rendelkezésre, értelemszerűen a nagyobb teljesítményű berendezések terjedelmes árukészlettel rendelkező kereskedelmi környezetbe valóak. Ha olyan készüléket keres, amelyet könnyű kezelni és napi szinten nem szükséges vele több tízezer vonalkódot előállítani, akkor Önnek a legideálisabb választás az asztali vonalkódnyomtató!

Az asztali vonalkódnyomtatók alacsony tömegűek, kis helyen is elférnek! A készülékeket rendkívül egyszerű kezelni, USB- és hálózati nyomtatással is legyártathatók a vonalkódok. Az asztali vonalkódnyomtatókat elsősorban kiskereskedelmi egységekbe ajánljuk, de belépőjegy nyomtatáshoz is bátran használhatja a készülékeket!

Vásároljon Ön is asztali vonalkódnyomtatót kínálatunkból!

 

Minőségi vonalkód nyomtatók fontossága

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!A vonalkódokat ma már napi szinten használjuk, főleg a kereskedelemben kötelező ellátni vonalkóddal a termékeket, de a könyvtárakban, irodákban is megjelent már, hiszen így könnyebb a nyilvántartás, nyomon követés. A minőségi vonalkód sokáig megmarad sértetlenül, nem kopik, könnyű azonosítani. Használata költséghatékony, megkönnyíti a napi ügyintézést, gyorsan megtérülnek a befektetett költségek.

A vonalkód nyomtatók között több féle típust találunk, az asztali etikett nyomtatótól, a lézeres vagy tintasugaras nyomtatóig. A választásban meghatározó szempont, hogy napi szinten mekkora mennyiség kinyomtatására van szükségünk.

Egy minőségi vonalkód nyomtatóra beruházni okos ötlet, mert a későbbiekben garantáltan kifizetődik a berendezés megvásárlására szánt összeg. A napi több száz címke mennyiség már indokolja egy minőségi vonalkód nyomtató megvásárlását. Egy ilyen vonalkód nyomtató kezelése egyszerű, a thermo transzfer technológiával működő gépek kellékanyag utánpótlása költséghatékony, a nyomat minősége magas színvonalú, működésük pedig gyors és hatékony.

Keressen minket bizalommal, és tudjon meg többet termékeinkről!

 

A kézi vonalkódolvasók és típusaik

A kézi vonalkódolvasók és típusaikA kereskedelemben a vonalkódok már mindenhol a világon elterjedtek és használatban vannak. Ez a vonalakból és számokból álló ábra első látásra megfejthetetlen, de a megfelelő eszközökkel rengeteg, hasznos információ leolvasható róla. A vonalkód 13 karakterből áll, ami bővíthető. Országkódból és jegyszámból, valamint ellenőrző számból tevődik össze egy átlagos vonalkód. Amit a vonalkódhoz tartozó termékről tudni lehet, azt a vonalkód leolvasásával előhívhatjuk az adatbázisból. Hogyan olvassák le a vonalkódokat? Természetesen vonalkódolvasókkal.

A praktikus választást a kézi vonalkódolvasók jelentik, amikkel nagyon egyszerűen, pár mozdulat segítségével elvégezhető az adatlehívás. A kézi vonalkódolvasók között több típust is megkülönböztetünk, első sorban aszerint, hogy hogyan olvassák le a vonalkódokat. Létezik CCD olvasó, valamint lézeres és kamerás kézi vonalkódolvasó is. Az első típus sok-sok, beépített fénymérő segítségével olvassa be a kódokat, a lézeres kézi vonalkódolvasó pedig a kódokról visszaverődő fény erősségét méri. A kamerás változatok a fényképezőgépekhez hasonlóan működnek és olvassák be a vonalkódokat.

A kézi vonalkódolvasók CCD változatairól elmondható, hogy költséghatékony a beszerzésük és a fenntartásuk, sokáig és jól működnek. Mi lehetne a hátrányuk ezek után? Sajnos a domború felületekre helyezett vonalkódokkal nem boldogulnak, csak a sima felületet szeretik.

A lézeres olvasókat azoknak ajánljuk, akik a nagy teljesítményű és gyors kézi vonalkódolvasók mellé teszik  le a voksukat, és olyan készülékeket keresnek, amiket nagy távolságból is lehet használni. A lézeres kézi vonalkódolvasók sík és domború felületeket is olvasnak, ráadásul az omnidirekcionális változataik minden szögből be tudják olvasni a kódot, nem számít az sem, ha sérült, vagy hiányos!

Amennyiben olyan kézi vonalkódolvasókat szeretne vásárolni, amik teljes mértékben megfelelnek az igényeinek, keresse fel webáruházunkat bizalommal! A legkorszerűbb kézi vonalkódolvasókat találja nálunk, méghozzá széles választékban és kiváló ár-érték arányban! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén!

 

Mi is az a vonalkód? Mire használhatom? Miért jó ez nekem? Mi is a vonalkód?

vonalkód olyan gépek által optikailag leolvasható kód, amelynél különböző vastagságú függőleges világos és sötét közök, illetve vonalak meghatározott váltakozása fejezi ki az információt.

Mire használhatom? 

Vonalkód jelképekkel megjelenített azonosító számok lehetővé teszik a vonalkódolvasók számára az elektronikus leolvasást, melynek eredményeképpen használata nagyban segíti és gyorsítja az információ áramlását a bolti pénztáraknál, raktári átvételnél, gyátásnál egyéb automatikus azonosításnál, illetve minden olyan helyen, ahol az üzleti folyamatokban szükséges.

Miért jó nekem? 

Egyes esetekben alapvető feltétel, hogy termékeit vonalkóddal, lással el, enélkül a nagy áruházláncok, vásárlók át sem veszik az árut. 

Amennyiben Önhöz már vonalkóddal érkeznek áruk, ebben az esetben a vonalkód olvasásával időt, energiát ezáltal pénzt takarít meg.