Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Egyéb információk

Adatgyűjtők – tegye könnyebbé a munkát!

Ön is szembekerült már azzal a helyzettel, hogy egyszerre rengeteg áru érkezett, és nehéz volt követni, hogy mi hova kerül? Esetleg a leltárt szeretné egyszerűbbé tenni? Vagy jó lenne nyomon követni, hogy miből mennyi kerül ki a polcra? Akkor Önnek feltétlenül szüksége van az adatgyűjtőkre!

Az adatgyűjtők segítségével lényegesen egyszerűbbé teheti a bolti munkát, hiszen ahelyett, hogy fejben kellene tartania az információkat, mindent egyszerűen gépre vihet és visszakereshet. A bevételezés, a leltár, az árellenőrzés egyaránt könnyebbé és gyorsabbá válik, az adatgyűjtők valóban hatékonyabbá teszik a feladatok elvégzését! Kiskereskedelemben és nagykereskedelemben egyaránt hasznosnak bizonyulhat ez a megoldás, így kár lenne kihagyni a lehetőséget, hogy adatgyűjtőkkel szerelje fel üzletét!

Ha minőségi termékeket keres az adatgyűjtők terén is, akkor megéri szétnéznie kínálatunkban – nálunk csak a legjobb megoldásokat találja, amelyekkel hatékonyan modernizálhatja az árukezelést!

 

A vonalkódnyomtatók használatának előnyeiről

Napjainkban a termékek azonosításához a legegyszerűbb és legpontosabb módszer a vonalkóddal való azonosítás. Ha a rendszerünk megfelelően működik, vonalkódos azonosítás esetén minimálisra csökkenthetjük a hibalehetőségek számát.

Ha a vonalkódos azonosítási rendszert választjuk, érdemes egy vonalkódnyomtatót beszerezni hozzá. Azok a nyomtatók, amelyek kifejezetten erre a célra lettek kifejlesztve, sokkal jobb minőségű vonalkódok nyomtatására képesek. A címkék nem csak könnyebben olvashatók lesznek, hanem tartósabbak, hosszabb élettartamúak. Az általunk forgalmazott vonalkódnyomtatók minőségi, strapabíró termékek, kezelésük egyszerű és üzemeltetésük sem kerül sokba. Némely vonalkódnyomtatók ethernettel is rendelkeznek!

Ha vonalkódnyomtatót szeretne vásárolni, nézzen körül nálunk, minőségi termékek széles választékával várjuk! Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információkért keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Mit érdemes tudni a vonalkódolvasókról?

A modern termékbeazonosítás egyik alapköve az üzletekben a vonalkódolvasó – ez az eszköz képes felismerni az adott árucikkeket, és ennek alapján a memória már könnyedén az eladó rendelkezésére bocsátja a betáplált adatokat, úgy, mint a pontos nevet vagy az árat.

De hogyan is működik a vonalkódolvasó?

A válasz magában a vonalkódban keresendő. A ma használt vonalkódok fekete és fehér sávok váltakozásából épülnek fel, vagy QR-kód esetében apró négyzetekből jönnek létre. A vonalak vastagsága, elhelyezkedése egyedi mintázatot ad, melyet a vonalkódolvasó felmér, aztán a rendelkezésére álló adatbázisból kikeresésre kerül a kódnak megfelelő információcsomag. Ez jelentősen megkönnyíti az eladók munkáját, hiszen ahelyett, hogy egyesével kellene beütniük az árakat, akár kockáztatva a tévedést, egyetlen mozdulattal megoldhatják a termék felvitelét a rendszerbe.

Minőségi megoldást keres? Tekintse meg vonalkódolvasó választékunkat, és találja meg az igényeinek leginkább megfelelőt! Megéri nálunk vásárolni!

 

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!Ma már nem jelent problémát az olyan kellékek gyors és takarékos előállítása, amiket napi szinten használunk. A plasztik kártyákra szükség van beléptetések alkalmával, amikor az azonosítás és a zárak feloldása egy és ugyanazon kártyával történik. A kártyanyomtatók segítségével ma már helyben, kényelmesen és személyre szabottan lehet ilyen plasztik kártyákat előállítani. Pár mozdulat és a megfelelő beállítások után már készen is van az új plasztik kártya.

A kártyanyomtatókat olyan helyeken lehet gazdaságosan jól kihasználni, ahol fogyóeszköz a plasztik kártya, illetve rendszeresen új embereket kell a segítségével azonosítóval és beléptető eszközzel ellátni. Ilyen helyek lehetnek a fitness termek, a könyvtárak, az irodaházak, a bankok, vagy a kereskedelmi egységek, ahol belépőkártyára, tagsági kártyára, ajándékkártyára, hűségkártyára van szükség.

Ha érdeklődik kártyanyomtatóink iránt, keressen fel minket elérhetőségeinken, és ismerje meg termékeinket!

 

A hordozható vonalkód nyomtatókról bővebben

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!A vonalkód nyomtatók alapvetően a különböző termékekhez kapcsolható azonosító jelzések kiállítására alkalmasak, persze bármit szeretnénk velük jelölni, avagy azonosítani, gondolva itt akár egy rendezvényre való beléptetésre, az is megoldható velük. A hordozható vonalkód nyomtatóknak meg kell felelniük persze bizonyos követelményeknek, melyeket a mindennapos használat támaszt.

A hordozható vonalkód nyomtatóknak tehát el kell viselniük a mindennapos használatból eredő külső behatásokat, ide tartozik például a leejtés, az ütődések, és a kezelőszerveket ért sérülések, karcok, így tovább. Mindemellett, mivel nem egy fix helyen kerülnek használatba, ezért nem jó, ha sűrűn kell bennük papírt, vagy bármilyen egyéb fogyóeszközt cserélni, hiszen ez zavaró lehet a mindennapos munkavégzés során. Bármilyen hordozható vonalkód nyomtatót is vásároljunk, ügyeljünk rá hogy megbízható, minőségi termékről van szó.

Ha szeretne hordozható vonalkód nyomtatók széles választékából vásárolni, cégünknél keresve sem találhatna jobbat erre a célra!

 

Kiknek ajánljuk az asztali vonalkód nyomtatókat?

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!A kereskedelem egyik nélkülözhetetlen tényezője a vonalkód, amely alkalmazásával egy termék sokkal könnyebben azonosíthatóvá válik, továbbá a vonalkódoknak szerepük lehet az áru elektronikus védelmében is, emiatt fontos, hogy akik kereskedelemmel foglalkoznak, gondoskodjanak vonalkódnyomtatóról, és az ehhez kapcsolódó szükséges kiegészítőkről!

Vonalkódnyomtatókból számtalan típus áll rendelkezésre, értelemszerűen a nagyobb teljesítményű berendezések terjedelmes árukészlettel rendelkező kereskedelmi környezetbe valóak. Ha olyan készüléket keres, amelyet könnyű kezelni és napi szinten nem szükséges vele több tízezer vonalkódot előállítani, akkor Önnek a legideálisabb választás az asztali vonalkódnyomtató!

Az asztali vonalkódnyomtatók alacsony tömegűek, kis helyen is elférnek! A készülékeket rendkívül egyszerű kezelni, USB- és hálózati nyomtatással is legyártathatók a vonalkódok. Az asztali vonalkódnyomtatókat elsősorban kiskereskedelmi egységekbe ajánljuk, de belépőjegy nyomtatáshoz is bátran használhatja a készülékeket!

Vásároljon Ön is asztali vonalkódnyomtatót kínálatunkból!

 

Minőségi vonalkód nyomtatók fontossága

Kártyanyomtatóval a plasztik kártya előállítása gyorsan megoldható!A vonalkódokat ma már napi szinten használjuk, főleg a kereskedelemben kötelező ellátni vonalkóddal a termékeket, de a könyvtárakban, irodákban is megjelent már, hiszen így könnyebb a nyilvántartás, nyomon követés. A minőségi vonalkód sokáig megmarad sértetlenül, nem kopik, könnyű azonosítani. Használata költséghatékony, megkönnyíti a napi ügyintézést, gyorsan megtérülnek a befektetett költségek.

A vonalkód nyomtatók között több féle típust találunk, az asztali etikett nyomtatótól, a lézeres vagy tintasugaras nyomtatóig. A választásban meghatározó szempont, hogy napi szinten mekkora mennyiség kinyomtatására van szükségünk.

Egy minőségi vonalkód nyomtatóra beruházni okos ötlet, mert a későbbiekben garantáltan kifizetődik a berendezés megvásárlására szánt összeg. A napi több száz címke mennyiség már indokolja egy minőségi vonalkód nyomtató megvásárlását. Egy ilyen vonalkód nyomtató kezelése egyszerű, a thermo transzfer technológiával működő gépek kellékanyag utánpótlása költséghatékony, a nyomat minősége magas színvonalú, működésük pedig gyors és hatékony.

Keressen minket bizalommal, és tudjon meg többet termékeinkről!

 

A kézi vonalkódolvasók és típusaik

A kézi vonalkódolvasók és típusaikA kereskedelemben a vonalkódok már mindenhol a világon elterjedtek és használatban vannak. Ez a vonalakból és számokból álló ábra első látásra megfejthetetlen, de a megfelelő eszközökkel rengeteg, hasznos információ leolvasható róla. A vonalkód 13 karakterből áll, ami bővíthető. Országkódból és jegyszámból, valamint ellenőrző számból tevődik össze egy átlagos vonalkód. Amit a vonalkódhoz tartozó termékről tudni lehet, azt a vonalkód leolvasásával előhívhatjuk az adatbázisból. Hogyan olvassák le a vonalkódokat? Természetesen vonalkódolvasókkal.

A praktikus választást a kézi vonalkódolvasók jelentik, amikkel nagyon egyszerűen, pár mozdulat segítségével elvégezhető az adatlehívás. A kézi vonalkódolvasók között több típust is megkülönböztetünk, első sorban aszerint, hogy hogyan olvassák le a vonalkódokat. Létezik CCD olvasó, valamint lézeres és kamerás kézi vonalkódolvasó is. Az első típus sok-sok, beépített fénymérő segítségével olvassa be a kódokat, a lézeres kézi vonalkódolvasó pedig a kódokról visszaverődő fény erősségét méri. A kamerás változatok a fényképezőgépekhez hasonlóan működnek és olvassák be a vonalkódokat.

A kézi vonalkódolvasók CCD változatairól elmondható, hogy költséghatékony a beszerzésük és a fenntartásuk, sokáig és jól működnek. Mi lehetne a hátrányuk ezek után? Sajnos a domború felületekre helyezett vonalkódokkal nem boldogulnak, csak a sima felületet szeretik.

A lézeres olvasókat azoknak ajánljuk, akik a nagy teljesítményű és gyors kézi vonalkódolvasók mellé teszik  le a voksukat, és olyan készülékeket keresnek, amiket nagy távolságból is lehet használni. A lézeres kézi vonalkódolvasók sík és domború felületeket is olvasnak, ráadásul az omnidirekcionális változataik minden szögből be tudják olvasni a kódot, nem számít az sem, ha sérült, vagy hiányos!

Amennyiben olyan kézi vonalkódolvasókat szeretne vásárolni, amik teljes mértékben megfelelnek az igényeinek, keresse fel webáruházunkat bizalommal! A legkorszerűbb kézi vonalkódolvasókat találja nálunk, méghozzá széles választékban és kiváló ár-érték arányban! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén!