Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol-Zebra PS2, billentyűzet kábel, 9 láb rugózott unvierzális

Ár:
11.070 Ft + ÁFA ( 14.059 Ft )


- 9 láb hosszú,

-  rugózott,


- billentyűzet interfészhez

 


- csatlakozási felület PS2

 


- garancia: 1 hónap

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és ParaméterekUniverzális interfészkábel, mely az összes billentyűzet interfésszel rendelkező Motorola/Symbol/Zebra vonalkódolvasóhoz csatlakoztatható.

Már kifutott termék nem gyártják, csak a raktárkészlet erejéig rendelhető.


Amennyiben nem biztos benne, hogy az Ön vonalkód olvasójához megfelel, kérje segítségünket, szívesen állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok
hosszúság 9 láb, ~2,7m
Csatlakozás billentyűzet PS2
Használható az összes Zebra, Symbol, Motorola kézi vonalkódolvasóhoz, mely rendelkezik a KBW(billentyűzet) interfésszel
Egyéb megjegyzés rugózott kábel
Garancia 1 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!