Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

POLPOS PS-200 2D Imager vonalkódolvasó USB kábel, tartóállvány - Fekete

Ár:
29.600 Ft + ÁFA ( 37.592 Ft )

 

- vezetékes, 2D imager vonalkódolvasó

 

- jó olvasási teljesítmény, 

 

- 1D és 2D vonalkódok olvasása,

 

- tartóállvánnyal automata olvasáshoz,

 

- IP54 tokozás

- 1 év gyártói garancia

Leírás és Paraméterek

A Polpos PS-200 vonalkódolvasó stílusos külső megjelenése és ergonomikus formája mellett könnyű, kézbesimuló ezáltal kényelmes használatot biztosít a felhasználók számára.  Kézi és automatikus szkennelésre is beállítható, így akár kézbe sem kell venni a használathoz, ezzel  könnyítve meg a mindennapi munkát az ehez szükséges állványt a csomag tartalmazza.

A számítógép, mint egy külső billentyűzet ismeri fel, ezáltal használatához nincs szükség driverre, fogadó oldali szoftverre. Kompatibilis az összes Windows, 7/8/10, iOS, Android, Linux. operációs rendszerrel. A magyar billentyűzetet 100%-osan támogatja, telepítést nem igényel, az  USB kapcsolat lehetővé teszi a szkenner számára a szinte azonnali csatlakoztatást és használatot a fogadó eszközökkel (nincs szükség külön illesztő program használatára).

Beépített nagy teljesítményű irányfüggetlen CMOS (1D imager) képérzékelővel ellátott kamerájának köszönhetően rendkívül gyorsan és egyszerűen képes leolvasni az elé kerülő 1D és 2D vonalkódokat. Gyakorlatilag lefényképezi az adott területet, így bármely kijelzővel rendelkező mobil eszközről, monitorról, telefonról vagy tabletről ugyanolyan könnyedén olvas, mintha papírról vagy egyéb csomagolóanyagról tenné azt. Hibaelemző algoritmusai révén, homályos, gyűrött vagy egyéb más módon sérült vonalkódokat is képes felismerni és beolvasni.

Elsősorban irodai környezetbe ajánljuk, de fizikai igénybevétel mellett megállja helyét a kis üzletekben, vagy a logisztikában is.

Olvasási technológia: CMOS kamera, irányfüggetlen, Imager vonalkódolvasó, fehér LED fény, vörös célzófény
Védelem: IP54
Processzor: 32 bit ARM
Olvasási sebesség: 60 képkocka/s
Kamera felbontás: 640x480 pixel
Olvasási távolság: 6 - 36cm (13mil PCS90%)

 1D Vonalkódok:
  Codabar, Code11, Code39, Code32, Interleaved 2 of 5, Industrial 2 of 5,
  Matrix 2 of 5, Code93, Code128, GS1-128, UPC-A, UPC-E, EAN 8, EAN 13,
  GS1 DataBar, RSS14, GS1 DataBar Limited, GS1 DataBar Expanded.

2D Vonalkódok:
  PDF417, Micro PDF417, QR-kód, Micro QR, Data Matrix, Aztec kód

Magassági szög ± 50 °
Hajlítási szög ± 50 °
Interfész: USB
Felhasználói visszajlzés: Hangszóró, LED fényjelzés
Beolvasási mód: Kézi, folyamatos (tartóállványon használva kézbe sem kell venni...)
Tulajdonságok: 
Méretek: H x Sz x M: 163 x 68 x 80 (mm)
Súly: 185 g kábel nélkül
Anyag: ABS + TPU műanyag
Kábel: USB egyenes, 1,5 m hosszú
Feszültség: 3,6 - 5,5 V
Működési áram: 142 mAh
Statikus áram: 42 mAh

Használatra vonatkozó adatok:
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 45 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 60 ° C között
Páratartalom: 5% - 95% relatív páratartalom
Világítás: 0 - 5000 Lux (fluoreszkáló fény) , 0 - 100 000 Lux (nappali fény)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: POLPOS PS-200, POLPOS PS200