Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Vonalkódok általános leírása

Vonalkódok általános leírása

Mi is az a vonalkód?

Mire használhatom?

Miért jó ez nekem?

Mi is a vonalkód?

A vonalkód olyan gépek által optikailag leolvasható kód, amelynél különböző vastagságú függőleges világos és sötét közök, illetve vonalak meghatározott váltakozása fejezi ki az információt.

Mire használhatom?

Vonalkód jelképekkel megjelenített azonosító számok lehetővé teszik a vonalkódolvasók számára az elektronikus leolvasást, melynek eredményeképpen használata nagyban segíti és gyorsítja az információ áramlását a bolti pénztáraknál, raktári átvételnél, gyátásnál egyéb automatikus azonosításnál, illetve minden olyan helyen, ahol az üzleti folyamatokban szükséges.

Miért jó nekem?

Egyes esetekben alapvető feltétel, hogy termékeit vonalkóddal, lással el, enélkül a nagy áruházláncok, vásárlók át sem veszik az árut. 

Amennyiben Önhöz már vonalkóddal érkeznek áruk, ebben az esetben a vonalkód olvasásával időt, energiát ezáltal pénzt takarít meg.

Forrás: wikipédia

Tartalomhoz tartozó címkék: Vonalkód Tudor