Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Intermec Easy Coder PM4i 203 dpi Termo Transzfer címke és vonalkód nyomtató

Főbb jellemzők:- termo és termo transzfer nyomtatás

- Fém burkolat, és belsőszerkezet

- felbontás: 203 dpi

- szélesség: 25-104 mm

- sebesség: max. 152 mm/mp

- festékszalag: max. 450m

- napi pártízezer címke nyomtatása

- állítható címkeérzékelő

- PC-nélkül is üzemeltethető!

- 2x16 karakteres LCD, 13 gombbal

Gyártó: Intermec

Leírás és ParaméterekFőbb alkalmazási területek:

- kereskedelem

- szállítmányozás

- raktározás

- gyártásAz intermec legújabb fejlesztéseit, több évtizedes tapasztalatát építette bele az Intermec Easy Coder PM4i vonalkódnyomtatóba. Erős fémvázra, és burkolatra épül, melyben a legújabb elektronika vezéreli a megbízható fémszerkezetű mechanikát. A nyomtató alapkiszerelésben 203 dpi felbontással, 104 mm nyomtatási szélességgel, 150mm/mp nyomtatási sebességgel, beépített ethernet interfésszel, 2x16 karakteres LCD kijelzővel, és 13 gombos billentyűzettel rendelkezik, valamint azzal a képességgel, hogy akár számítógép nélkül is működtethető. A számítógép nélküli használatkor a nyomtató memóriájában lévő alkalmazás fut, mely a kezelőtől (billentyűzetről) vagy külső perifériáról (pl. vonalkódolvasó, mérleg) érkező adatokat dolgozza fel és kezdi el a nyomtatást. Az alapkiszerelésű Ethernet interfész segítségével akár több nyomtatót kapcsolhatunk hálózatba, de opcionálisan vezeték nélküli (802.11b) hálózatba is csatlakoztatható. Ezen kívül számos egyéb opció áll rendelkezésére a vásárlónak, úgy mint a nagyfelbontású (300 dpi) nyomtatófej, vágómechanizmus, illetve CF memória kártyával akár 1 GB ?ig bővíthető memória kapacitás. Az ipari elvárásoknak megfelelő 20cm külső átmérőjű címke tekercs és 450m hosszú festékszalag befogadására képes, ezzel minimálisra csökkenti a kellékanyag cserélésből adódó leállási időt. Állítható címkeköz, fekete jel és vezérlőlyuk érzékelővel rendelkezik, használható külső vagy belső tekercselésű festékszalaggal is. A nyomtatóhoz alapkiszerelésben járó, ingyenes vonalkódnyomtató szoftverrel a Windows -os paint programhoz hasonló, grafikus felületen tervezhető meg a nyomatkép. A nyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak, feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). A hozzáadott program adatbázisból nem képes nyomtatni, amennyiben Önnek erre szüksége van, kérem válasszon az arra alkalmas nyomtatóprogramok közül. Amennyiben saját programból szeretnének nyomtatni a telepítő CD-n található windows driver, illetve programozói útmutató segítségével ez is könnyen lehetséges. Alapkiszerelésben RS232 (soros), USB 1.1 és Ethernet interfésszel rendelkezik, de opcionálisan rendelhető párhuzamos (centronics), és vetezéknélküli 802.11b interfésszel is. Amennyiben meglévő Zebra, vagy Datamax gyártmányú nyomtatóját szeretné erre a típusra lecserélni, anélkül, hogy a meglévő nyomtatóprogramhoz hozzá kéne nyúlnia, erre is van lehetőség, mindössze rendeléskor a megfelelő programnyelvű változatot kell választania. Elsősorban azoknak ajánljuk ezen nyomtatót, akiknek az alacsonyabb kategóriás nyomtatók nyomtatási teljesítménye nem elegendő, és egy hosszútávon is megbízható, jó ár/értékarányú nyomtatót szeretnének vásárolni, mely kevés karbantartást igényel.

Csomag tartalma:

Nyomtató, tápkábel, telepítő CD, nyomtatókábel, tisztítókártyaKiegészítők, opciók:

- címke elvétel érzékelő és belső felcsévélő

- vágó (csak ragasztó nélküli vágásra alkalmas)

- 300 dpi (12pont/mm) nyomtatófej

- Compact Flash memória kártya

- vezeték nélküli 802.11b interfész

- párhuzamos interfész

- dupla soros interfész (ipari alkalmazásokhoz, külső perifériákhoz)

- külső billentyűzet, vagy vonalkódolvasó ceruzaKellékanyagok:

Címke:

címkehordozó szélesség: 25 - 114 mm

külső tekercsátmérő: max. 203 mm;

belső magméret: 76 mmFestékszalag:

szélesség: max 110 mm

hosszúság: 450 m (külső/belső csévéléssel is!)

csévetest: 1"Vonalkódok:

1 Dimenziós: Codabar, Code 11, Code 39, Code 93, MSA (modified Plessey), Code 128, Code 128 Subset A-C, DUN-14/16, UPC/EAN Codes (EAN 8, EAN 13, UPC Version A, UPC Version E), EAN-128, EAN-128 Subset A-C*, Industrial 2 of 5, Interleaved 2 of 5, Interleaved 2 of 5 A, Matrix 2 of 5*, Planet, Postnet, Straight 2 of 5*, UCC-128 Serial Shipping Container Code, RSS, HIBC Code 39 (IPL only), HIBC Code 128 (IPL only), JIS-ITF (IPL only)

2 Dimneziós: Code 16K, Code 49, Data Matrix, MaxiCode, PDF417, QR Code, MicroPDF417, EAN.UCC Composite

Tulajdonságok
felbontás 203 dpi 8 pont/mm, opcionálisan 300 dpi (12 pont/mm)
Nyomtatási sebesség 50-200 mm/mp
Nyomtatási szélesség 25 -104 mm
Nyomtatási hosszúság
203 dpi 10 - 2520 mm
300 dpi 10 - 1092mm
Alap memória
4 MB Flash és 8 MB DRAM (CF kártyával akár 1 GB bővíthető!)
Beépített fontok 13 alap font, (a flash memóriába tetszőleges font vagy grafika letölthető)
Interfészek Soros(RS232), USB 1.1, Ethernet (LAN); Opcionális interfészek:Párhuzamos (Centronics)/ vezeték nélküli Ethernet (802.11b)
Címkeérzékelő állítható, perforáció, címkeköz, folyamatos, hátoldal jelölés
Nyomtatási irány 4 irányban, vonalkód szöveg, grafika
Működési hőmérséklet 5° - 40° C
Páratartalom 20% to 80% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Méret 29,8cm x 26,1cm x 54,3cm
Súly 13,5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!