Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Zebra LP2824 / LP2824-Z vonalkódnyomtató fej 203 pdi

Ár:
40.180 Ft + ÁFA ( 51.029 Ft )

-203 dpi felbontás

 

- LP224 plus4 és vonalkódnyomtatókhoz

 

- 3 hónap gyártói garancia

Gyártó: Zebra
Kapható választék:
Szerviz szolgáltatás:

Leírás és ParaméterekZebra LP824 é203dpi vonalkódnyomtató fej

 A nyomatófej meghibásodásakor kérje szervizünk segítségét, és elvégezzük Ön helyett a nyomtatófejcseréjét, a nyomtató tisztítását, karbantartását. 

Tulajdonságok
Felbontás 203 dpi

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!