Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Cipherlab CL1500P távoli CCD vonalkódolvasó, USB interfészkábellel

Ár:
32.800 Ft + ÁFA ( 41.656 Ft )

Főbb jellemzők:- távoli imager/CCD olvasó

- olvasási távolság: 0-35 cm

- olvasási szélesség: korlátlan

- mozgó alkatrészt nem tartalmaz

- Interfész: billentyűzet, USB, RS232

- laptophoz is illeszthető

- 5 év garancia

Gyártó: CipherLab

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

 

- raktárak

- kiskereskedelem

- könyvtárak

- irodák

 A CipherLab több mint egy évtizede foglalkozik vonalkód olvasók gyártásával, fejlesztésével ezen idő alatt megszerzett tapasztalatait összegezve alkotta meg a CipherLab CL 1500P vonalkódolvasót. Tervezésekor fontos szempont volt az egyszerű használat, megbízhatóság, és nem utolsó sorban a jó ár/értékarány ár. Ennek megfelelően a CL 1500P kedvező árú megbízható távoli CCD vonalkódolvasó, melyet nyugodt szívvel ajánlunk akár a pénztárak előtt kígyózó sorok gyors eltüntetésére, akár kisebb forgalmú raktárak megbízható adatbevitelére.Csomag tartalma:

Cipherlab 1500P távoli CCD vonalkódolvasó, cserélhető USB interfészkábellel

 

 

 

Kiegészítők, opciók:

 

- tartóállvány

- tápegység (csak RS232 interfész esetén szükséges)

 Vonalkódok:

Codabar, Code 39, Code 93, Code 128,GS1 DataBar (RSS), Industrial 2 of 5, Interleave 2 of 5, ISBT-128, Italian and French Pharmacodes, Matrix 2 of 5, MSI, Plessey, Telepen, UPC-A,UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1-128 (EAN-128)

Tulajdonságok
Működési elv távoli CCD vonalkód olvasó
Olvasási távolság 5- 35 cm
Szkennelési sebesség 200 olvasás/másodperc
Interfészek billentyűzet, USB, RS232
Ütésállóság IP30 1,5 m magasról betonra is leejthető
Páratartalom 20% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -20° - 60° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Méret 15.3cm x 6.1cm x 9.3 cm
Súly 145 g kábellel együtt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!