Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Intermec SG10T távoli CCD vonalkódolvasó, USB kábellel

Intermec SG10 vonalkód olvasó:


- érintő CCD vonalkódolvasó

- olvasási távolság: 0 - 12 cm

- 100% magyar billentyűzet kompatibilis

- laptophoz is illeszthető

- 3 év gyártói garancia

Gyártó: Intermec

Leírás és Paraméterek

Intermec SG10T főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-gyógyszertárak

-könyvtárak

-irodákAz Intermec legolcsóbb, költséghatékony érintő CCD vonalkód olvasója, mely az összes elterjedt 1 dimenziós (1D) kódot szélességi korlát nélkül olvassa. Elsősorban kisforgalmú helyekre javaslojuk, ahol inkább az olvasási pontosság, mintsem  a sebesség a fontos, de bármely egyéb általános alkalmazásnál is megállja helyét, így közkedvelt olvasója lehet gyógyszerészeteknek, könyvtáraknak, irodai alkalmazottaknak. Opcionális rendelhető hozzá,  magasított tartóállvány melynek használatávval a kezelő mindkét keze felszabadul könnyebbé téve munkavégzését, növelve hatékonyságát. A piaci igényeknek megfelelően a két legelterjedtebb interfész változatban rendelhető (Billentyűzet, USB), a magyar billentyűzettel 100%-ban komaptibilis. Az Intemrec SG10T szkenner 3 év gyártói garanciával rendelkezik.Intermec SG10T USB kit tartalma:

- SG10 vonalkódolvasó, USB interfészkábelKiegészítők, opciók:

- magasított tartóállvány

- cserélhető PS2 billentyűzet, vagy USB interfész interfészkábelA következő Vonalkódok olvasására alkalmas:


Codabar, Code 93, Code 39, Full ASCII Code39, Code 128, EAN 128, Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Standard 2 of 5(Industrial 2/5 & IATA), Code 11, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1 DataBar Omni-Directional, GS1 DataBar Limited, GS1 DataBar Expanded

Tulajdonságok
Működési elv érintő CCD vonalkód olvasó
Olvasási távolság 0- 12 cm
Szkennelési sebesség 130 olvasás/másodperc
Interfészek USB, PS2 billentyűzet (KBW) kábel
Ütésállóság IP30, 1 m magasról betonra 26 leejtést elvisel
Páratartalom 20% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 40° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 60° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Méret 16.4cm x 6.7cm x 5.4 cm
Súly 105 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!