Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Intermec SG20T 1D távoli CCD vonalkódolvasó, USB kábellel

Intmerec SG20 vonalkód olvasó:


- távoli CCD vonalkódolvasó

- olvasási távolság: 0 - 50 cm

- 100% magyar billentyűzet kompatibilis

- laptophoz is illeszthető

- 5 év gyártói garancia

Gyártó: Intermec

Leírás és Paraméterek

Az Intermec SG20T főbb alkalmazási területei:

 

- kereskedelem

 

- gyógyszertárak

 

- könyvtárak

 

- logiszikai feladatok

 

- irodák 

 

Az Intermec SG20T általános használatra kifejlesztett, költséghatékony távoli CCD vonalkódolvasó, mely az összes elterjedt 1 Dimenziós (1D) kódot szélességikorlát nélkül olvassa. Bárhol megállja helyét, nem csak olvasási pontosságban, hanem sebességben is meggyőző teljesítményt nyújt, de bármely egyéb általános alkalmazásnál is megállja helyét, így közkedvelt olvasója lehet gyógyszerészeteknek, könyvtáraknak, irodai alkalmazottaknak. Opcionális rendelhető hozzá,  magasított tartóállvány melynek használatávval a kezelő mindkét keze felszabadul könnyebbé téve munkavégzését, növelve hatékonyságát. A piaci igényeknek megfelelően a három legelterjedtebb interfész változatban rendelhető (PS2 Billentyűzet, USB, Soros RS-232), a magyar billentyűzettel 100%-ban komaptibilis. Az Intemrec SG20T szkenner 5 év gyártói garanciával rendelkezik.Intermec SG20T USB kit tartalma:

- SG20T vonalkódolvasó, USB interfészkábelSG20 kiegészítők, opciók:


- magasított tartóállványyűzet interfész

- asztali/fali tartó

- cserélhető PS2 billentyűzet interfész interfészkábel

- cserélhető RS-232 Soros interfész interfészkábel

 

 

A következő vonalkódok olvasására alkalmas:

 

Codabar, Code 11, Code 39, Code 93/93i, Code 128 / GS1-128, EAN/UPC, GS1 DataBar Limited, GS1 Composite (linear only), GS1 DataBar Expanded, GS1 DataBar Omnidirectional, Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, MSI, Plessey, Standard 2 of 5, Telepen

Tulajdonságok
Működési elv távoli CCD vonalkód olvasó
Olvasási távolság 0- 50 cm
Interfészek USB, PS2 billentyűzet kábel KBW, RS232 soros kábel
Ütésállóság IP30 1,2 m magasról betonra 26 leejtést elvisel
Páratartalom 20% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 00° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 60° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Méret 20 cm x 6.1 cm x 6.5 cm
Súly 125 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Intermec, Intermec SG