Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Cipherlab 2504 2D Imager, irányfüggetlen vonalkódolvasó, USB interfészkábellel

Ár:
41.000 Ft + ÁFA ( 52.070 Ft )

Főbb jellemzők:


- 1D és 2D kódok olvasása

- olvasási távolság: 0-38 cm (átlagos EAN-13 kódnál)

- mozgó alkatrészt nem tartalmaz

- USB kábellel, magyar billentyűzettel 100% kompaítibilis,

- laptophoz is illeszthető

- 2 év garancia

Gyártó: CipherLab

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

 

- raktárak

- kiskereskedelem

- könyvtárak

- irodák

 

A fejlett szkennelési képességek iránti növekvő igények miatt számos iparágban, például a kiskereskedelemben, a raktározásban és a könnyűiparban, a CipherLab gondosan megtervezte a 2500-as sorozatú, tartós kézi szkennert, hogy megfeleljen a különböző alkalmazásoknak a zord környezetben. A CipherLab 2500 sorozat kiváló szkennelési képességekkel rendelkezik a vonalkódolvasás hatékonyságának felgyorsítása érdekében. A felhasználói igényeket kielégítő  strapabíró tartósság mellett, jó olvasási teljesítménnyel és védettséggel rendelkezik, így a felhasználók gondtalanul élvezhetik a gyors és hatékony munkafolyamatokat, vonalkódolvasást. A 2500-as sorozat ráadásul további felhasználóbarát funkciókkal is fel van szerelve, hogy produktív élményt nyújtson a felhasználók számára.

A CipherLab 2500 sorozat gyorsan és egyszerűen használható a legtöbb vonalkód olvasást igénylő feladathoz, mint például az áruátvétel, szállítás, leltárellenőrzés, vagy egyéb logisztikai és értékesítési munka. Az 1D vonalkódokat nagy sebességgel, 578 beolvasási sebességével olvassa másodpercenként. A 2500-as a kis méretű vagy rosszul nyomtatott vonalkódok esetében is garantálja a kiváló beolvasási sebességet, teljesítményt akár a nagy sűrűségű, 3 mil-es 1D vonalkódok és az 5 mil-es 2D vonalkódok olvasásával is. Kiváló szkennelési teljesítményét zökkenőmentesen ötvözi az IP65 és 1,8 m-es leejtésállósággal a raktározási és gyártási környezetek zord körülményeihez. Ezeken az előnyökön túl egyéb felhasználóbarát funkciói, mint az interfészkábel automatikus felismerése, 100% magyar billentyűzet kompatibilitás, lehetővé teszi mind asztali mint, laptophoz való illesztését.

A CipherLab több évtizedes tapasztalatára alapozva alkotta meg a CipherLab 2504 2D imager vonalkódolvasót. Tervezésekor fontos szempont volt az egyszerű használat, megbízhatóság, és nem utolsó sorban a jó ár/értékarány ár. Ennek megfelelően a CL 2504 kedvező árú megbízható 1D és 2D vonalkódokat is olvasó kézi eszköz, melyet nyugodt szívvel ajánlunk akár a pénztárak előtt kígyózó sorok gyors eltüntetésére, akár kisebb forgalmú raktárak megbízható adatbevitelére.

Csomag tartalma:

Cipherlab 2504 2D imager vonalkódolvasó, cserélhető USB interfészkábellel

Kiegészítők, opciók:

 

- tartóállvány

- tápegység (csak RS232 interfész esetén szükséges)

 Vonalkódok:

Codabar, Code 39, Code 93, Code 128,GS1 DataBar (RSS), Industrial 2 of 5, Interleave 2 of 5, ISBT-128, Italian and French Pharmacodes, Matrix 2 of 5, MSI, Plessey, Telepen, UPC-A,UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1-128 (EAN-128) 

2D azaz 2 Dimenziós kódok

 PDF417, MicroPDF417, Data Matrix, QR code, Micro QR Code, Aztec, MaxiCode, Han Xin Code

Tulajdonságok
Működési elv 2D imager vonalkód olvasó
Olvasási távolság 5- 28 cm
Szkennelési sebesség 60 olvasás/másodperc
Interfészek billentyűzet, USB, RS232
Ütésállóság IP65 1,8 m magasról betonra is leejthető
Páratartalom 20% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -20° - 60° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Méret 16.1 x 6.6 x 9.6 cm
Súly 145 g kábellel együtt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!