Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Cipherlab CL1000 érintő vonalkódolvasó, USB kábellel

Ár:
19.200 Ft
9.800 Ft + ÁFA ( 12.446 Ft )
Kedvezmény: 49%
Az akció időtartama:
2024. 07. 01. - 2024. 07. 31.

Főbb jellemzők:- érintő CCD olvasó

- olvasási távolság: 0-3 cm

- olvasási szélesség: max. ~7 cm

- mozgó alkatrészt nem tartalmaz

- Interfész: billentyűzet, USB, RS232

- laptophoz is illeszthető

- legolcsóbb olvasónk

- 1 év garancia

Gyártó: CipherLab
Még ennyi idő van hátra az akcióból:

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

- Kiskereskedelem

- könyvtárak

- irodákA CipherLab több mint 10 éve foglalkozik vonalkódolvasók gyártásával, fejlesztésével ezen idő alatt megszerzett tapasztalatait összegezve alkotta meg a belépő szintű CipherLab 1000 vonalkódolvasót. Tervezésekor fő szempont volt a megbízhatóság, egyszerű használat és üzembe helyezés, és nem utolsó sorban az, alacsony ár. Ennek megfelelően a CL 1000 olcsó, és megbízható érintő vonalkódolvasó, mely 16 bites processzora segítségével, kb. 2 centiméterről képes olvasni a 7 centiméternél nem szélesebb, 1 dimenziós vonalkódokat. Ezen olvasók leginkább olyan felhasználási területre ajánlottak, ahol nem a pénztárak előtt kígyózó hosszú sorok gyors eltüntetése, hanem inkább a pontos adatbevitel a legfőbb cél.Csomag tartalma:

Vonalkódolvasó, beépített USB interfészkábellelVonalkódok:

EAN 8, EAN 13, UPCA, UPCE, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 128, EAN 128, Code 93, MSI, Plessey, TELEPEN, Codabar, Interleaved 2 of 5, RSS14

Tulajdonságok
Működési elv érintő CCD olvasó
Olvasási távolság 0- 3 cm
olvasási szélesség max. ~7 cm Szkennelési sebesség:100 olvasás/másodperc
Proceszor 16 bit CMOS
Interfészek billentyűzet, USB, RS232
Ütésállóság 1 m magasról betonra is leejthető
Páratartalom 20% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -20° - 60° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Méret 16.7 cm hosszú x 7,9 cm széles x 5.3 cm magas
Súly 265 g kábellel együtt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!