Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol-Zebra LS1203 lézeres vonalkódolvasó, tartóállvánnyal, kábellel

Ár:
25.200 Ft + ÁFA ( 32.004 Ft )

- kiváló ár/értékarányú, lézeres vonalkódolvasó

- magasított tartóállvánnyal

- olvasási távolság: 0 - 26 cm

- olvasási szélesség: korlát nélkül

- laptophoz is illeszthető

- 3 év gyártói garancia

Gyártó: Motorola/Symbol
Kapható választék:
Interfészkábel:

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-gyógyszertárak

-könyvtárak

-irodákA Motorola -Symbol LS1203 lézeres vonalkódolvasó a gyártó legegyszerűbb, legolcsóbb vonalkód olvasója. Népszerűségét többek között jó olvasási képességének, kis méretének, könnyű kezelhetőségének és nem utolsó sorban alacsony árának köszönheti. Az összes elterjedt 1 dimenziós kódot szélességi korlát nélkül olvassa, az EAN-13 típusú kódot akár 20 centiméterről is. Elsősorban kis kereskedelmi alkalmazásokhoz kifejlesztett szkenner, de bármely egyéb általános alkalmazásnál is megállja helyét, így közkedvelt olvasója gyógyszerészeteknek, könyvtáraknak, irodai alkalmazottaknak. Az alaptartozéknak számító magasított tartóba helyezve a kezelő mindkét keze felszabadul könnyebbé téve munkavégzését, növelve hatékonyságát. A piaci igényeknek megfelelően a három legelterjedtebb interfész változatban rendelhető (PS2 Billentyűzet, USB, RS232), a magyar billentyűzethez beállítható. Megbízhatóságára a legmeggyőzőbb bizonyíték a gyártó által biztosított 3 év garancia.Csomag tartalma:

Symbol-Motorola LS1203 vonalkódolvasó, USB interfészkábel, magasított tartóállványKiegészítők, opciók:

- tápegység (csak RS232 interfész esetén szükséges)

- cserélhető interfészkábel: USB; Soros RS-232; PS2 billentyűzetVonalkódok:

UPC/EAN, UPC/EAN with Supplementals, UCC/EAN 128, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 TriOptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, IATA, RSS variants, Chinese 2 of 5

 

Tulajdonságok
Működési elv lézer olvasó
Olvasási távolság 0 - 26 cm, EAN kódnál ~20 cm
Szkennelési sebesség 100 olv./mp.
Interfészek billentyűzet, USB, RS232
Ütésállóság 1,5 m magasról betonra is leejthető
Méret 6,2 cm x 18 cm x 6 cm
Súly 122 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
| 0 / 5 csillag!
2019. 03. 25.