Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

ZEBEX Z-3220 CCD imager vonalkódolvasó, USB kábellel

Ár:
14.900 Ft + ÁFA ( 18.923 Ft )

Főbb jellemzők:- érintő CCD olvasó

- olvasási távolság: 0-9 cm

- olvasási szélesség: max. ~10 cm

-  nem tartalmaz mozgó alkatrészt

- laptophoz is illeszthető

- kiváló ár/értékarány

- 1 év garancia

Gyártó: ZEBEX

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

- alacsony forgalmú kiskereskedelem

- könyvtárak

- dohányboltok

- újságárusok

- irodák 

 

Az új Z-3220 kategóriájában kiemelkedő vonalkód olvasási teljesítményt nyújt, versenyképes áron. Ideális "első" vonalkódolvasó, kifejezetten a kezdő gyakrolatlan felhasználók számára fejlesztve, hogy a lehető legkönnyebben és legkézre állóbban tudják a kódokat olvasni. A Zebex Z-3220 olvasó cserélhető kábellel és multi interfésszel rendelkzik.  Javított szkennelő algoritmusával a gyorsan és hatékonyan olvassa az 1D kódokat. Ezt az olvasót olyan helyekre alkalmazásokhoz javasoljuk, ahol az alacsony ár, és pontos adatbevitel a legfontosabb. 

 Csomag tartalma:

Zebex Z-3220 vonalkódolvasó, cserélhető USB interfészkábellelVonalkódok:

UPC/EAN/JAN, UPC-A & UPC-E, EAN-8 & EAN-13, JAN-8 & JAN-13, ISBN/ISSN, Code 39, Codabar, Code 128 & EAN 128, Code 93, ITF 2 of 5, IATA Code, MSI, China Postal Code, Code 32, Industrial 2 of 5, Standard 2 of 5, JAP, Code 11, GS1 DataBar, GS1 DataBar Limited, GS1 DataBar Expanded, Telepen

Tulajdonságok
Működési elv CCD imager vonalkódolvasó
Olvasási távolság 0- 9 cm
Szkennelési sebesség 150 olvasás/másodperc
Processzor 32 bit CMOS
Interfészek billentyűzet, USB, RS232
Ütésállóság 1,5 m magasról betonra is leejthető
Páratartalom 5% to 95% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -20° - 60° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Méret 16.6 cm hosszú x 7,2 cm széles x 5.4 cm magas
Súly 100 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: CCD, Z-3220, Zebex, Zebex CCD