Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Zebex Z-3250 Bluetooth vezeték nélküli, távoli imager vonalkódolvasó

Ár:
55.350 Ft + ÁFA ( 70.295 Ft )

- Szabvány Bluetooth kapcsolatra képes

 

- Könnyű használat

 

-  cserélhető akkumulátorral üzemeltethető,

 

- USB kábelen keresztül tölthető

 

- 1 év garancia

Gyártó: ZEBEX

Leírás és Paraméterek

 

 

- Főbb alkalmazási területek:

- leltározás

 

- kiskereskedelem

- könyvtárak

- irodák

 

A Zebex Z-3250-es Bluetooth kapcsolatos, távoli imager/CCD vezeték nélküli vonalkódolvasó eszköz. Az összes elterjedt 1D vonalkódot olvasa, így az EAN13 és GS1 kódokat is, köztük a GS1 Databar felismerésére is képes.

 

 

Cserélhető akkumulátoráról egyetlen feltöltéssel akár nyolcvan órán keresztül is használható, - percenként hat vonalkód olvasással számolva.

 

Súlya mindössze 80 gramm melyhez IP 43-as védettség társul, így nem károsítja a véletlenül ráfröccsenő víz és egy méteres magasságból a betonra ejtést is elviseli. 

 

Az eszköz a következő operációs rendszerekkel használható, amennyiben rendelkezik bluetooth kapcsolattal a fogadó eszköz: Windows, Android, IOS

 

Elsősorban az úgynevezett HID üzemmódban használható, mely gyakorlatilag külső billentyűzethez hasonló adatbevitelt tesz lehetővé.

 

A Zebex  Z-3250 -es készüléket elsősorban olyan helyekre javasoljuk, könnyű igénybevételnek van kitéve.

 

 

 

Csomag tartalma:

 

Zebex Z-3250 Bluetooth távoli CCD vonalkódolvasó, 1 db akkumulátor, 1 db USB kábel, melyről tölthető, angol kéziköny CD 

 

 

 

Vonalkódok:

 

Codabar, Code 39, Code 93, Code 128,GS1 DataBar (RSS), Industrial 2 of 5, Interleave 2 of 5, ISBT-128, Italian and French Pharmacodes, Matrix 2 of 5, MSI, Plessey, Telepen, UPC-A,UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1-128 (EAN-128)

 

 

 

  
UPC/EAN/JAN, UPC-A & UPC-E, EAN-8 & EAN-13, JAN-8 & JAN-13, ISBN/ISSN, Code 39, Codabar, Code 128 & EAN 128, Code 93, ITF 2 of 5, IATA Code, MSI, China Postal Code, Code 32, Industrial 2 of 5, Standard 2 of 5, JAP, Code 11, GS1 DataBar, GS1 DataBar Limited, GS1 DataBar Expanded, Telepen

Tulajdonságok
Működési elv Bluetooth vezeték nélküli, távoli CCD vonalkód olvasó
Védelmmi szint IP43 védettség
Olvasási távolság 3- 33 cm
Szkennelési sebesség 300 olvasás/másodperc
Páratartalom 5% to 95% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -20° - 60° C
Méret 9.7cm x 4cm x 2,3 cm
Súly 80 g elemmel együtt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Zebex 3250, Zebex Z-3250, Zebex Z3250