Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Zebra DS9908 2D imager vonalkódolvasó, prezentációs szkenner KIT- USB kábellel

Ár:
103.350 Ft + ÁFA ( 131.255 Ft )

A Zebra DS9908 prezentációs szkenner pultra helyezhető, illetve szükség esetén kézbe vehető, mely megkönnyíti, gyorsítja a pénztárak munkáját.

Gyártó: Motorola/Symbol
Színe
 
Interfész Kábel: USB kábellel

Leírás és Paraméterek

A Zebra DS9908 prezentációs szkenner pultra helyezhető, illetve szükség esetén kézbe vehető, mely megkönnyíti, gyorsítja a pénztárak munkáját.

Tulajdonságok
Garancia 5 év gyártói garancia
Védőtokozás IP52
Működési elv irányfüggetlen (omnidirekcionális) imager vonalkódolvasó, talppal
Olvasási távolság 100%-os EAN kódnál, 0 - 24,1 cm, nagyobb méretű kódokat messzebbről olvas.
Interfészek billentyűzet, USB, RS232, IBM
Páratartalom 5% to 95% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Működési hőmérséklet 0° - 50° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Áramfelvétel 321 mA
Méret 20.3 cm x 9.4 cm x 13.2 cm
Súly 340 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!