Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Honeywell Voyager 1202g BT USB KIT, LÉZERES, vezetéknélküli vonalkódolvasó, kommunikációs dokkal, USB Kábellel

Ár:
92.250 Ft + ÁFA ( 117.158 Ft )

- max.~10m hatósugár

 

- szabvány Bluetooth (BT) olvasó

 

- memóriás üzemmód (hatótávon kívül)

 

- lézeres vonalkódolvasó

 

- 3 év garancia

Gyártó: Honeywell/HHP/Metrologic

Leírás és Paraméterek

A Honeywell Voyager 1202gBluetooth lézeres vonalkódolvasó Álatlános felhasználású szkenner melyet nagy mennyiségű vonalkód gyors és egyszerű olvasására terveztek. 

 

Vezetéknélküli adatávitellel gyakorlatban ~10m hatósugaron belül kapcsolódhat a saját bázisállomásához, vagy egyéb Bluettoth szabványú eszközhöz, PDA-hoz, okostelefonhoz, PC-hez.

Tulajdonságok
Működési elv Bluetooth, lézeres vonalkód olvasó
Olvasási távolság 0-65cm a kód mérete befolyásolja
Olvasási hatótávolság ~10m (gyakorlatban)
Interfészek PS2 billentyűzet, USB, RS232,
Ütésállóság 1,5 m magasról betonra is leejthető
Akkumulátor ~12 óra teljes feltöltéssel
Méret 18 cm x 6,6 cm x 9,2 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!