Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Zebra GC420d Direct Termo 203dpi asztali címke- vonalkód-nyomtató, hőpapíros nyomtatáshoz

termo nyomtató

irodai alkalmazásra optimális

napi párezer címke nyomtatása

felbontás: 203dpi

nyomtatási szélesség: 25-104mm

nyomtatási sebesség: max. 102mm/mp

memória: 8MB SDRAM és 8MB FlashRAM

1 év gyártói garancia

Gyártó: Zebra

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-logisztika

-könyvtárak

-irodákA Zebra LP-2844-t leváltó asztali vonalkód nyomtató hely és költség takarékos megoldást nyújt azoknak, akik nem nyomtatnak napi 2-3 ezer -3 cm-nél nem magasabb- címkénél többet. Kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel egyetlen nyomógombbal vezérelhető, az öntapadós termo címke kicserélése pillanatok alatt elvégezhető. A fizikai behatásokkal szemben strapabíró, duplafalú műanyag ház védi, melynek fedele átlátszó így a kezelő folyamatosan szemmel tarthatja a rendelkezésre álló címke mennyiségét. Szintén a könnyű kezelhetőséget biztosítja, a nyomtatóhoz ingyenesen mellékelt vonalkódnyomtató szoftver. A program adatbázisból nem képes nyomtatni, amennyiben erre van szüksége rendelje meg a teljesértékű Zebra Designer 2 programot, vagy válasszon egyéb vonalkódnyomtató programok közül. Alapkiszerelésben párhuzamos vagy USB, RS232 (soros) interfésszel rendelkezik, de opcionálisan rendelhető ethernet (LAN) interfésszel is. Számos helyen hasznosítható, kisméretű és viszonylag csendes, jó ár/értékarányú vonalkódnyomtató.Csomag tartalma:

Nyomtató, interfészkábel, tápegység, telepítő CDKiegészítők, opciók:


- címke érzékelő és leválasztó

 

- ethernet interfész (LAN Zebranet 10/100 PrintSzerver)

 

- KDU Plus ™ and KDU billentyűzet és kijelző Önnáló, PC nélküli használathoz

 

 

 

Vonalkód:

 

1 Dimenziós: Code 39; Code 128 A/B/C változat; UCC/EAN-128; Code 93; Codabar; Interleaved 2 of 5; UPC-A; UPC-E; UPC-A és UPC-E 2 vagy 5; EAN-13; EAN-8; EAN-8 és EAN-13 2 vagy 5; Postnet; Japanese Postnet; Plessey; German Post Code; RSS-14; MSI-3

2 Dimneziós: MaxiCode; PDF417; MicroPDF417; MacroPDF417; Data Matrix

Tulajdonságok
felbontás 203 dpi, 8 pont/mm
Nyomtatási sebesség 50-102 mm/sec
Nyomtatási szélesség 25,4 -56 mm
Nyomtatási hossz 10 - 990 mm
Programozási nyelv EPL, ZPL, ZBI 2.0
Alap memória 8MB SRAM és 8MB Flash RAM
Beépített fontok 5 alap font, (a flash memóriába tetszőleges font vagy grafika letölthető)
Interfészek Párhuzamos (Centronics)/Soros(RS232) és USB v1.1 /opcionálisan ethernet interfész
Címkeérzékelő Hátsó jelölő csík, perforáció, címkeköz, folyamatos
Nyomtatási irány 4 irányban, vonalkód szöveg, grafika
Működési hőmérséklet 5° - 41° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 60° C
Páratartalom 10% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Méret 201 mm X 170 mm X 208 mm
Súly 1,4 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!