Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Cimke-Pack Kft.
Cím: 1134 Budapest, Szabolcs u. 12-16.
Cégjegyzékszám szám: 01-09-874685
Elérhetőség: info@cimke-pack.hu
Telefon:  +36-1-219-54-26
Fax:        +36-1-219-54-27
Adószám: 13815220-2-41

Kedves Érdeklődő, Partnerünk!

Társaságunk 2006 -ban alakult, fő profiljának a vonalkódtechnikai eszközök, rendszerek, illetve a nyomtatási kellékanyagok értékesítését tekinti.
Alapvető feladatunknak tartjuk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú, a vevői igényeket maximálisan kielégítő szolgáltatásokkal, minőségi termékekkel álljunk partnereink rendelkezésére, segítsük őket, ha bővítenének, változtatnának de nem biztosak a hogyanban.

Szaktanácsadással állunk rendelkezésére az igényeinek legmegfelelőbb:

- rendszer kiépítésében,
- vonalkódnyomtató,
- vonalkódolvasó,
- hordozható adatgyűjtő,
- szoftverek,
- nyomtatási kellékanyagok kiválasztásában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízunk benne, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Bernscherer Rudolf
Ügyvezető MyStat - Az ingyenes webstatisztika