Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol LS3408-ER Ipari lézeres vonalkódolvasó, interfészkábellel

ipari IP65 kivitelű, lézeres vonalkódolvasó

olvasási távolság: 0 - 13,7m (reflektív címkéről)

normál és széles olvasási mód

2,7m hosszú kábellel

interfész: billentyűzet, USB, RS232

3 év gyártói garancia!

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

- raktározás

- szállítmányozás

- gyártásExtended Range, kiterjesztett olvasási hatótávolsággal bíró ipari lézeres vonalkód olvasó, mely max. 14m távolságból képes leolvasni a kellően nagyméretű és reflexív anyagra nyomtatott vonalkódokat, de a normál anyagra nyomtatott nagyméretű kódokat is messzebbről olvassa, mint hagyományos társai. Külső védelme az IP 65 szabványnak megfelelő por és cseppálló nagy strapabírással párosul, mely alkalmassá teszi szinte bármilyen környezetben történő használatra, legyen az gyártás, szállítmányozás vagy raktározás. Jól látható LED -ek és jól halható ~80 decibeles hangjelzés nyugtázza az olvasás megtörténtét a kezelő számára, így zajos környezetben is nagy biztonsággal használható. Széleskörű felhasználásukat segítendő multi interfésszel, rendelkezik, így ugyanazt a szkennert kábel cserével használhatjuk billentyűzet, soros (RS232) vagy USB csatlakozással is, a magyar billentyűzethez beállíthatók. Értékállóságukra a legfőbb bizonyíték, hogy a gyártó 3 év garanciát, vállal ezen durva környezetben használatos olvasókra.Csomag tartalma:

Motorola LS3408 ipari vonalkódolvasó, interfészkábelKiegészítők, opciók:

- tartóállvány

- tápegység (csak RS232 interfész esetén szükséges)

- cserélhető interfészkábelVonalkód:

UPC.EAN, UPC.EAN with Supplementals, UCC.EAN 128, JAN 8 & 13, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 Trioptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar (NW7), Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, Code 32, Bookland EAN, IATA, UCC/EAN RSS and RSS variants

Tulajdonságok
Működési elv lézer
Olvasási távolság
LS3408 ER 0,64cm - 13,7m
Nyomtatási kontraszt min. 25%
Interfészek billentyűzet, USB, RS232, IBM, ceruza
Ütésállóság IP65, 2 m magasról betonra is leejthető
Páratartalom 5% to 95% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai és kültéri fény sem zavarja
Működési hőmérséklet -30° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 70° C
Tápellátás 4,5 - 14VDC
Áramfelvétel 50 - 300 mA
Méret 18.65 cm x 12.25 cm x 7.43 cm
Súly 350g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!