Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

GODEX GE300 203dpi Termo Transzfer címke és vonalkódnyomtató - USB, LAN (ETHERNET) interfész

Ár:
96.350 Ft
69.400 Ft + ÁFA ( 88.138 Ft )
Kedvezmény: 28%
Az akció időtartama:
2024. 07. 01. - 2024. 07. 31.

- ingyenes, adatbázisból is nyomtató GoLabel II címketervező és nyomtató program, 

 

- 104 mm nyomtatási szélesség,-,

- állítható címkeérzékelő

- címke méret beállítást segítő gomb,

- Opcionális vágó, Bluetooth vagy WIFI modul, 

- EPL és ZPL kompatibilis

- napi pár ezer címke nyomtatása,

- USB, Ethernet(LAN), és RS232 interfész,

- 8 MB ROM és 16 MB RAM memória,

- EPL és ZPL kompatibilis

- 3 év gyártói garancia

Gyártó: GODEX
Még ennyi idő van hátra az akcióból:

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-logisztika

-könyvtárak

-irodák
A méltán népszerű Godex G300 utód változata, mely olyan hasznos újdonságokkal rendelkezik, mint a dedikált gomb a kellékanyag kalibrációhoz, állítható címke érzékelő. Ezen felül kiegészítőként vásárolható hozzá vágóegység, Bluetooth modul, WIFI modul (a beépített LAN modul ebben z esetben nem használható), ezen opciókkal széleskörűen használható gyakorlatilag bármely általános címkenyomtatási feladatra, akár mobil eszközökről is kiadhatjuk a nyomtatási parancsot.

 

Egyszerű használat, megbízhatóság és kedvező ár jellemzi a Godex GE300 etikett és címkenyomtatót, mely kategóriájában kimagasló 3 év gyártói garanciával rendelkezik. Illeszthetőség tekintetében szintén, kimagaslik versenytársai közül a rendelkezésre álló Ethernet (LAN), interfészének köszönhetően, melyet az alapnak számító USB és RS232 portok egészítenek ki. A gyártó alapkiszerelésben rendelkezésre bocsájt minden a nyomtatáshoz szükséges kábelt, kiegészítőt és szoftvert, melyekkel a Windows alapú programokból nyomtathat, Önnek már csak az Ön igényeinek megfelelő címkét és ha szükséges festékszalagot, kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz.A Godex GE300 a címkenyomtatóknál alapnak számító 203 dpi felbontás mellett, mind a termo mind a termo transzfer nyomtatásra alkalmas hosszútávú megoldást nyújtva a nyomtatási, címkézési feladatokra. A kellékanyagok cseréje, pillanatok alatt elvégezhető, hőpapíros, "normál" papíros, illetve műanyag címkére. A festékszalag maximális hosszúsága szintén kimagasló 110m, melyet az asztali címke-nyomtatóknál megszokott, 0,5"os (félcolos) 
kiszerelésben rendelhet a nyomtatóhoz.Csomag tartalma:

Nyomtató, USB interfészkábel, tápegység, telepítő CDVonalkód: 

 

1D Vonalkódok: China Postal Code, Codabar, Code 11, Code 32,Code 39, Code 93, Code 128 (subset A, B, C), EAN-8, EAN-13, EAN 8/13 (with 2 & 5 digits extension), EAN 128, FIM, German Post Code, GS1 DataBar, HIBC, Industrial 2 of 5 , Interleaved 2-of-5 (I 2 of 5), Interleaved 2- o-f 5 with Shipping Bearer Bars, ISBT – 128, ITF 14, Japanese Postnet, Logmars, MSI, Postnet, Plessey, Planet 11 & 13 digit, RPS 128, Random Weight, Standard 2 of 5, Telepen, UPC-A, UPC-E, UPC-A and UPC-E with EAN 2 or 5 digit extension, UCC 128, UCC/EAN-128 K-Mart

 

 

2D Vonalkódok: Aztec code, Code 49,Codablock F , Datamatrix code, MaxiCode, Micro PDF417, Micro QR code, PDF417,QR code, TLC 39

Tulajdonságok
felbontás 203 dpi 8 pont/mm
Nyomtatási sebesség 50-102 mm/sec
Nyomtatási szélesség 25,4 - 104 mm
Nyomtatási hossz 4 - 1727 mm
Programozási nyelv EZPL, GEPL, GZPL automata váltással!
Alap memória 16MB SDRAM és 8MB Flash
Beépített fontok alap fontok, (a flash memóriába tetszőleges font vagy grafika letölthető)
Interfészek Soros DB-9 (RS232)/ USB 2.0/Ethernet 10/100Mbps (LAN)
Címkeérzékelő Állítható érzékelő, Hátsó jelölő csík, perforáció, címkeköz, folyamatos
Driver Vista, Windows 7, 8.1 and 10 , Windows Server 2012, 2016, MAC, Linux
DLL Win CE, .NET, Android, Windows Mobile, Windows XP / VISTA / Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10
Nyomtatási irány 4 irányban, vonalkód szöveg, grafika
Működési hőmérséklet 5° - 40° C
Tárolási hőmérséklet -20° - 50° C
Páratartalom működési tartomány 30% - 85% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Méret 251 x 164 x 200mm
Súly 1,8 kg
OPCIONÁLIS, választható kiegészítők
- Vágóegység,
- Bluetooth modul,
- WIFI modul (a vezetékes LAN interfész ilyenkor nem használható!)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Ge300, GODEX, GODEX GE300