Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Cipherlab CL1660 Bluettoth távoli CCD vonalkódolvasó, USB Stickkel

- Szabvány Bluetooth kapcsolatra képes


- USB stickkel eggyütt 100% magyar billentyűzet kompatibilitás


- Könnyű használat


- AAA elemekkel üzemeltethető


- 1 év garancia

Gyártó: CipherLab

Leírás és Paraméterek


 


 

- Főbb alkalmazási területek:

 

- leltározás

- kiskereskedelem

- könyvtárak

- irodák

 

A CipherLab CL 1660 új fejlesztésű vonalkód olvasó, mely kicsivel nagyobb mint egy gyufásskatulya ezért könnyen magunkkal vihetjük, egésznapos használata sem fáraszja a kezelőt. Elsősorban USB stickkel javaslojuk használatát, de akár a laptop/PDA/telefon Bluetooth kapcsolatán kersztül is képes kommunikálni, a felsorolt eszközökkel. Tervezésekor fontos szempont volt az egyszerű használat, megbízhatóság, és nem utolsó sorban a jó ár/értékarány ár. Ennek megfelelően a CL 16610 kedvező árú megbízható vezeték nélküli CCD vonalkódolvasó.Csomag tartalma:

Cipherlab 1660 BT távoli CCD vonalkódolvasó, Cipherlab 3610 BT USB Stick, 2 db AAA elem, programozó kódok

 

Vonalkódok:

 

Codabar, Code 39, Code 93, Code 128,GS1 DataBar (RSS), Industrial 2 of 5, Interleave 2 of 5, ISBT-128, Italian and French Pharmacodes, Matrix 2 of 5, MSI, Plessey, Telepen, UPC-A,UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1-128 (EAN-128)

Tulajdonságok
Működési elv Bluetooth vezeték nélküli, távoli CCD vonalkód olvasó
Olvasási távolság 5- 38 cm
Szkennelési sebesség 100 olvasás/másodperc
Páratartalom 10% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -20° - 60° C
Méret 9.5cm x 3.5cm x 2 cm
Súly 50 g elemmel együtt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!