Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

GODEX Univerzális Címke tartó, állvány nagy tekercsek nyomtatásához

Ár:
14.350 Ft + ÁFA ( 18.225 Ft )

- nagytekercsen lévő címkét nyomtathat, asztali nyomtatóval, 

 

- kevesebbet kell a címkét cserélni, 

 

- használatával időt, munkát spórol,

 

- a nyomtatómechanikát nem terheli.

Gyártó: GODEX

Leírás és Paraméterek

Mikor lehet rá szükség?  

 

Használatával a 127 mm tekercsátmérőnél nagyobb, tekercses címkét is biztonsággal használhatunk asztali nyomtatónkhoz, mely eddig a nagyméretű tekercsek befogadására nem volt képes. Segítségével a hátulsó bevezető lyukon keresztelűl lehet a nyomtatót "táplálni", a tartóállvány fixen biztosítja, hogy a tekercs oldalirányban ne mozogjon, illetve könnyen a nyomtatómechanikát nem terhelve gördüljenek leróluk a címkék. 

 

A Godex elsősorban saját nyotmatóihoz tervezte az eszközt, de univerzális, gyakorlatilag bármely asztali-, kis-, közepes- nagykapaícitású tekercses nyomtatóhoz használható, mely 125/40/76 mm belső magmérőtől a 250 mm es külső átmérőig. 

Tulajdonságok
Belső mag 25 - 76 mm
Külső tekercs átmérő max:250 mm
szélesség min 25 mm
szélesség max 112 mm
Felhasználható összes vonalkódnyomtató, típustól függetlenül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: állvány, címke tartó