Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol DS9308 2D imager, Fix vonalkódolvasó, interfészkábellel

Ár:
97.500 Ft + ÁFA ( 123.825 Ft )

A sokoldalú Motorola DS9308 imager kis helyigényű, irányfüggetlen vonalkódolvasó, céltudatosan kis kereskedelmi feladatokra kifejlesztve.

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

A sokoldalú Motorola DS9308 imager kis helyigényű, irányfüggetlen vonalkódolvasó, céltudatosan kis kereskedelmi feladatokra kifejlesztve.

 

Ideális 1D és 2D vonalkódok címkékről, mobilkijelzőről, számítógép képernyőről történő olvasására. Fix telepítésű szkenner, de ha szükséges kézi szkennerként is működtethető, kategóriájában a legkisebb helyigénnyel rendelkezik, tetszetős formájával akár egy divatszalon megjelenésébe is könnyen belesimul.

 

Alkalmas fényképek készítésére is, mellyel akár a kiadott árut lefényképezhetjük, ezáltal megörökítve az átadott termék állapotát.

Tulajdonságok
Garancia 3 év
Működési elv irányfüggetlen (omnidirekcionális) imager olvasó
Olvasási távolság 0 - 26 cm, normál EAN kódnál
Fényképformátumok JPEG, TIFF, Bitmap
Interfészek PS2 billentyűzet, USB, RS232
Ütésállóság IP50, 1,5 m magasról betonra is leejthető
Páratartalom 5% to 85% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Működési hőmérséklet 0° - 40° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 70° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Áramfelvétel max. 230 mA
Méret 14.0 cm x 8.21 cm x 8.0 cm
Súly 269g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!