Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol LS4208 lézeres vonalkód olvasó, USB kábellel, tartóállvánnyal

- strapabíró, lézeres vonalkódolvasó

- raszteres olvasási képesség

- olvasási távolság: 0 - 74 cm

- olvasási szélesség: korlát nélkül

- 5 év gyártói garancia

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Motorola LS 4208 Főbb alkalmazási területek: 


 

- raktárak, 

 

- kis és nagykereskedelem, 

 

- szállítámányozás, logisztika, 

 

- gyártás

 

 

 

A Symbol-Motorola LS4208 kézi lézeres vonalkódolvasó kiváló vonalkód olvasási  teljesítményt nyújt: Kézhez álló kialakítása és multiraszters vonalkódolvasása révén még a kezdő felhasználók is nagy gyorsasággal, biztonsággal olvashatják vele a vonalkódokat. Védelméről strapabíró műanyag tokozás gondoskodik, melyet kiegészíthetünk az opcionális törésre is érvényes garancia kiterjesztéssel. 

Tulajdonságok
Működési elv lézeres olvasó
Olvasási távolság 0 - 74 cm, EAN kódnál ~48 cm
Szkennelési sebesség 200 olv./mp.
Interfészek PS2 billentyűzet, USB, RS232, ceruza,IBM
Ütésállóság 1,8 m magasról betonra is leejthető
Méret 17 cm H x 9.3 cm L x 6.8 cm W
Súly 181 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: LS4208, Motorola LS4208, Symbol LS4208