Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Univerzális vonalkód nyomtatófej tisztító toll

Ár:
1.230 Ft + ÁFA ( 1.562 Ft )


Vonalkódnyomtató fej tiszító toll:- könnyű használat- hosszabb nyomtatófej életartam- szebb, tisztább nyomatkép- a nyomtatófejnek nem okoz sérülést

Leírás és Paraméterek

A vonalkódnyomtatók használata közben, a kellékanyagokról szenyeződés rakódik a nyomtatófejekre. 

Amennyiben ezen szennyeződéseket nem távolítjuk el a nyomtatófej a rárakódott kosztól kiéghet, idő előtt meghibásodhat. 

Minden festékszalag vagy címke tekercs cseréje esetén javasoljuk a nyomtatófej kíméletes tisztítását, melyet könnyen elvégezhet ezen fejtisztító toll segítségével. 


Tulajdonságok
Megjelenés Filctoll forma
Tisztítóanyag alkohol
Felhasználható összes vonalkódnyomtató, típustól függetlenül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!