Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Intermec Easy Coder EC PF8T 203dpi Termo Transzfer vonalkódnyomtató

GYÁRTÁSA MEGSZŰNT UTOLSÓ DARABOK,


Disztribútori készletről


termo és termo/transzfer nyomtató

beépített címkeadagoló

napi párezer címke nyomtatása

felbontás: 203dpi

nyomtatási szélesség: 25-104mm

nyomtatási sebesség: max.102mm/mp

memória: 4 MB Flash, 8MB DRAM

1 év gyártói garancia

Gyártó: Intermec

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-logisztika

-könyvtárak

-irodákAz Intermec Easy Coder PF8T nyomtatókban lévő 32 bites processzor az elődjeinél gyorsabb kommunikációt és nyomtatást tesz lehetővé, a számítógéphez RS232, USB 2.0, vagy a hagyományos nyomtatóporton keresztül kapcsolhatók. A gyártó "Csatlakoztasd és nyomtass!" szlogenjének megfelelően a nyomtatók tartalmaznak minden a nyomtatáshoz szükséges kábelt, kiegészítőt és szoftvert, melyekkel a Windows alapú programokból nyomtathat, Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz.Az egyedülálló dupla kagylóhéj design nagyon könnyűvé teszi a kellékanyagok cseréjét, így pillanatok alatt elvégezhető a címkék, illetve -Termo Transzfer modell esetén- a festékszalag cseréje. A Direct Termo nyomtató ( Intermec Pf8d )alapkiszerelésben valósidejű órával rendelkezik, mely lehetővé teszi nyomtatás pontos idejének feltüntetését. A Termo Transzfer típus ( Intermec Pf8t ) nagyobb méretű nyomtató, 74m hosszú 0,5"os festékszalag befogadására is képes, alapmemóriája compact flash kártyával akár 1GB -ig bővíthető.Csomag tartalma:

Nyomtató, interfészkábel, tápegység, telepítő CDKiegészítők, opciók:

-300 dpi felbontás

-vágó(csak ragasztó nélküli vágásra alkalmas)

-valósidejű óraVonalkód:

1D: Code 39; Code 128 A/B/C változat; UCC/EAN-128; Code 93; Codabar; Interleaved 2 of 5; UPC-A; UPC-E; UPC-A és UPC-E 2 vagy 5; EAN-13; EAN-8; EAN-8 és EAN-13 2 vagy 5; Postnet; Japanese Postnet; Plessey; German Post Code; RSS-14; MSI-3

2D: MaxiCode; PDF417; Data Matrix; QR Code, Composite Code EAN/ECC for EAN/UCC 128 w/ CC-C

Tulajdonságok
felbontás 203 dpi 8 pont/mm
Nyomtatási sebesség 50-102 mm/sec
Nyomtatási szélesség 25,4 - 104 mm
Nyomtatási hossz 10 - 1727 mm
Programozási nyelv EPL, IPL
Alap memória 8MB DRAM és 4MB Flash
Beépített fontok 5 alap font, (a flash memóriába tetszőleges font vagy grafika letölthető)
Interfészek Párhuzamos (Centronics)/Soros(RS232)/ USB 2.0/opcionálisan ethernet (LAN)
Címkeérzékelő Hátsó jelölő csík, perforáció, címkeköz, folyamatos
Nyomtatási irány 4 irányban, vonalkód szöveg, grafika
Működési hőmérséklet 5° - 40° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 60° C
Páratartalom 10% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Méret 285 x 172 x 226 mm
Súly PF8t:2,5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!