Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol szabvány soros, RS-232 kábel, 7 láb egyenes, univerzális

Ár:
9.240 Ft + ÁFA ( 11.735 Ft )

- 7 láb hosszú egyenes kábel

 

- RS232 interfészhez

 

- csak külső tápellátással használható!

 

- garancia: 3 hónap

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Univerzális interfészkábel, mely az összes RS232 interfésszel rendelkező Motorola/Symbol vonalkódolvasóhoz csatlakoztatható.

 

Amenniyben nem biztos benne, hogy az Ön vonalkód olvasójához megfelel, kérje segítségünket, szívesen állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok
hosszúság 7 láb, ~2,1m
Csatlakozás Szabvány soros (RS232)
Használható Motorola LS2208, Motorola LS1203; Motorola LS3008; Motorola LS3508; MotorolaLS3578; MotorolaLS4278; Motorola LS6878, stb.
Egyéb megjegyzés egyenes kábel, csak külső tápellátással használható!
Garancia 3 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!