Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Datalogic Heron D130 távoli CCD vonalkódolvasó, tartóállvánnyal, interfészkábellel

távoli CCD vonalkódolvasó

kereskedelmi, irodai alkalmazáshoz

laptophoz is illeszthető

olvasási távolság: 0 - 21 cm

mozgó alkatrészt nem tartalmaz

interfész: billentyűzet, USB, RS232

5 év garancia

Gyártó: Datalogic

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-gyógyszertárak

-benzinkutak

-könyvtárak

-irodákA Heron olvasót, kifejezetten a kiskereskedelmi alkalmazásokhoz fejlesztette, ki és ajánlja a Datalogic. Olvasási távolsága 0 - 20 cm közötti tartományban mozog a kód nagyságától függően, optikája és dekódoló képessége nagy teljesítményű 226/sec olvasást biztosít. Az összes elterjedt 1 dimenziós kódot olvassa, fizikai védelméről erős műanyag ház gondoskodik, strapabírását növeli, hogy mozgó alkatrészt nem tartalmaz, ennek köszönhetően a gyártó 5 év garanciát biztosít ezen készülékre. Alapkiszerelésben tartalmaz egy asztali tartóállványt, mely által a kezelő mindkét kezét az áru mozgatására használhatja, kímélve "árupakoló" kezének terhelését. A kézi és állványos üzemmód közötti váltás gyors és praktikus, ezáltal mindig az igényeknek megfelelően használható. Az olvasás megtörténtéről a szokásos hangjelzés mellett egy jól látható zöld fény világítja meg a leolvasott vonalkódot, így több egymás közelében lévő kód olvasásakor is biztosak lehetünk, abban melyiket olvastuk be.Csomag tartalma:

vonalkódolvasó, interfészkábel, automataolvasásra alkalmas tartóállványKiegészítők, opciók:

-tápegység (csak RS232 interfész esetén szükséges)

-cserélhető interfészkábelVonalkódok:

UPC/EAN, UPC/EAN, EAN 128, Code 39, Code 128, Codabar, Interleaved 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, IATA, RSS variants, Chinese 2 of 5, TELEPEN,PLESSEY, Code 49, Code Delta IBM, Code 11, Code 16K, ISBN/ISSN, ISBT128

Tulajdonságok
Működési elv távoli CCD olvasó
Olvasási távolság 0 - 21 cm, normál EAN kódnál
Szkennelési sebesség 256 olvasás/másodperc
Interfészek billentyűzet, USB, RS232, IBM
Ütésállóság 1,8m magasról betonra is leejthető
Méret 15.2 cm x 6.3 cm x 8.4 cm
Súly 146 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!