Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Intermec SG20T 2D és 1D imager vonalkódolvasó, USB kábellel

Intmerec SG20 1D és 2D vonalkód olvasó:


- 2D imager vonalkódolvasó

- olvasási távolság: 0 - 50 cm

- 100% magyar billentyűzet kompatibilis

- laptophoz is illeszthető

- 5 év gyártói garancia

Gyártó: Intermec

Leírás és Paraméterek

Az Intermec SG20T 2D főbb alkalmazási területei:

 

- kereskedelem

 

- gyógyszertárak

 

- könyvtárak

 

- logiszikai feladatok

 

- irodák 

 

Az Intermec SG20T 2D általános használatra kifejlesztett, költséghatékony 2D imager vonalkódolvasó, mely az összes elterjedt 1 Dimenziós (1D) és 2 Dimenziós (2D) kódot szélességikorlát nélkül olvassa. Bárhol megállja helyét, irányfüggetlen olvasási technológiájának köszönhetően gyorsan és nagy biztosnásággal olvassal a kódokat, így bármely általános alkalmazásnál felgyorsítja a munkát. Közkedvelt olvasója lehet gyógyszerészeteknek, könyvtáraknak, irodai alkalmazottaknak. Opcionális rendelhető hozzá, magasított tartóállvány melynek használatávval a kezelő mindkét keze felszabadul könnyebbé téve munkavégzését, növelve hatékonyságát. A piaci igényeknek megfelelően a három legelterjedtebb interfész változatban rendelhető (PS2 Billentyűzet, USB, Soros RS-232), a magyar billentyűzettel 100%-ban komaptibilis. Az Intemrec SG20T 2D szkenner 5 év gyártói garanciával rendelkezik.SG20 2D USB kit tartalma:

- SG20T 2D vonalkódolvasó, USB interfészkábelSG20 kiegészítők, opciók:


- magasított tartóállványyűzet interfész

- asztali/fali tartó

- cserélhető PS2 billentyűzet interfész interfészkábel

- cserélhető RS-232 Soros interfész interfészkábel

 

 

A következő vonalkódok olvasására alkalmas:

 

1Dimenziós 1D kódok:

 

Codabar, Code 11, Code 39, Code 93/93i, Code 128 / GS1-128, EAN/UPC, GS1 DataBar Limited, GS1 Composite (linear only), GS1 DataBar Expanded, GS1 DataBar Omnidirectional, Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, MSI, Plessey, Standard 2 of 5, Telepen

 

2Dimenziós 2D kódok:

 

Australian Post, Aztec, BPO, Canada Post, Codablock A, Codablock F, DataMatrix, Dutch Post, EAN/UPC, GS1 Composite, GS1 DataBar Stacked, Infomail, Intelligent Mail, Japan Post, Maxicode, Micro PDF417, Multicode, PDF417, Planet, Postnet, QR Code, Sweden Post, TLC 39

Tulajdonságok
Működési elv 2D irányfüggetlen imager vonalkód olvasó
Olvasási távolság 0- 50 cm
Interfészek USB, PS2 billentyűzet kábel KBW, RS232 soros kábel
Ütésállóság IP30 1,2 m magasról betonra 26 leejtést elvisel
Páratartalom 20% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Fényérzékenység a direkt irodai fény nem zavarja
Működési hőmérséklet 0° - 50° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 60° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Méret 20 cm x 6.1 cm x 6.5 cm
Súly 125 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!