Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol-Zebra LI4278 BT USB KIT, vezetéknélküli vonalkódolvasó, kommunikációs dokkal, USB Kábellel

Ár:
106.600 Ft + ÁFA ( 135.382 Ft )

- max.~100m hatósugár

 

- szabvány Bluetooth (BT) olvasó

 

- memóriás üzemmód (hatótávon kívül)

 

- távoli imager CCD vonalkód-olvasó

 

- 3 év garancia

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

A Motorola LI4278 Bluetooth vonalkódolvasó Álatlános felhasználású szkenner melyet nagy mennyiségű vonalkód gyors és egyszerű olvasására terveztek.

 

Vezetéknélküli adatávitellel gyakorlatban ~30m hatósugaron belül kapcsolódhat a saját bázisállomásához, vagy egyéb Bluettoth szabványú eszközhöz, PDA-hoz, okostelefonhoz, PC-hez.

Tulajdonságok
Működési elv Bluetooth, távoli imager vonalkód olvasó
Olvasási távolság 0-45cm
Olvasási hatótávolság ~30m (gyakorlatban)
Interfészek PS2 billentyűzet, USB, RS232,
Ütésállóság 1,5 m magasról betonra is leejthető
Akkumulátor ~3 nap teljes feltöltéssel
Méret 18,6 cm x 7 cm x 9,8 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: LI4278, Motorola LI4278, Symbol LI4278