Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Zebra GK420t 203 dpi Termo Transzfer és Direct Termo asztali címke- vonalkód-nyomtató

Termo és Termo/Transzfer nyomtató

 

napi párezer címke nyomtatása

felbontás: 203dpi

nyomtatási szélesség: 25-104mm

nyomtatási sebesség: max. 127mm/mp

memória: 8MB SRAM és 4MB Flash RAM

1 év gyártói garancia

Gyártó: Zebra

Leírás és Paraméterek

ZEBRA GK420t főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-logisztika

-könyvtárak

-irodákA Zebra GK420t asztali vonalkód nyomtató a legújabb 32 bites processzorával,  hely és költség takarékos megoldást nyújt azoknak, akik nem nyomtatnak napi 2 - 3 ezer címkénél többet. Kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel egyetlen nyomógombbal vezérelhető, a címke kicserélése pillanatok alatt elvégezhető. A fizikai behatásokkal szemben strapabíró, duplafalú műanyag ház védi, melynek fedele átlátszó így a kezelő folyamatosan szemmel tarthatja a rendelkezésre álló címke mennyiségét. Szintén a könnyű kezelhetőséget biztosítja, a nyomtatóhoz ingyenesen mellékelt vonalkódnyomtató szoftver. A program adatbázisból nem képes nyomtatni, amennyiben erre van szüksége választhatja a gyártó Zebra Designer 2 nyomtatóprogramját, vagy válasszon a baloldali menüben található címke nyomtató programok közül. Alapkiszerelésben párhuzamos vagy USB, RS232 (soros) interfésszel rendelkezik, de opcionálisan rendelhető ethernet (LAN) interfésszel is. A Zebra GK420t Számos helyen hasznosítható, kisméretű és viszonylag csendes, jó ár/értékarányú vonalkódnyomtató, mellyel tartós cimke nyomtatható.Csomag tartalma:

Zebra GK420t vonalkódnyomtató, interfészkábel, tápegység, telepítő CD

 Kiegészítők, opciók:

- címke érzékelő és leválasztó

- ethernet interfész (LAN Zebranet PrintServer II)Vonalkód:

1 Dimenziós: Code 39; Code 128 A/B/C változat; UCC/EAN-128; Code 93; Codabar; Interleaved 2 of 5; UPC-A; UPC-E; UPC-A és UPC-E 2 vagy 5; EAN-13; EAN-8; EAN-8 és EAN-13 2 vagy 5; Postnet; Japanese Postnet; Plessey; German Post Code; RSS-14; MSI-3

2 Dimneziós: MaxiCode; PDF417; MicroPDF417; MacroPDF417; Data Matrix

Tulajdonságok
felbontás 203 dpi 8 pont/mm
Nyomtatási sebesség 50-127 mm/sec
Nyomtatási szélesség 25,4 -104 mm
Nyomtatási hossz 10 - 990 mm
Programozási nyelv EPL2, ZPLI, ZPL2
Alap memória 8MB SRAM és 4MB Flash RAM
Beépített fontok 5 alap font, (a flash memóriába tetszőleges font vagy grafika letölthető)
Interfészek Soros(RS232) és USB v1.1 /opcionálisan ethernet interfész
Címkeérzékelő Hátsó jelölő csík, perforáció, címkeköz, folyamatos
Nyomtatási irány 4 irányban, vonalkód szöveg, grafika
Működési hőmérséklet 5° - 41° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 60° C
Páratartalom 10% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Méret 194 mm X 191 mm X 254 mm
Súly 2,1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!