Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol DS4208 2D imager vonalkódolvasó, interfészkábellel

Motorola DS4208 2D imager vonalkódolvasó, 1D és 2D vonalkódok olvasása akár mobil kijelzőről is!


Opcionális, TÖRÉSRE IS érvényes GARANCIA KITERJESZTÉS!


Gyártása: megszűnt, leváltó típus: ZEBRA DS4308

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Gyorsítana vonalkód olvasási sebességén? 

 

A megoldás a Motorola DS4208 2D imager vonalkódolvasó, mely irányfüggetlen vonalkódolvasást biztosít, így Önnek nem kell pontosan céloznia elég a vonalkódtól megfelelő távolságba helyeznie az olvasót. 

 

Miért hasznánla elavult papír kuponokat? 

 

Ezzel az olvasóval beolvashatja akciós vonalkódos kuponjait, törzsvásárlói kódjait, mobilkijelzőkről vagy plasztik kátyáról is.

Tulajdonságok
Működési elv 1D & 2D imager, irányfüggetlen vonalkódolvasó
Olvasási távolság 0,5 - 38 cm, normál EAN kódnál ~25 cm
Interfészek billentyűzet, USB, RS232
Ütésállóság Ip43, 1,83 m magasról betonra is leejthető
Páratartalom 5% to 95% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Működési hőmérséklet 0° - 40° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 70° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Áramfelvétel 275 mA
Méret 17 cm x 9.3 cm x 6.8 cm
Súly 146 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!