Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Zebra ZD220T 203 dpi Termo Transzfer és Direct Termo és asztali címke nyomtató - USB

Ár:
66.000 Ft + ÁFA ( 83.820 Ft )

Termo és Termo/transzfer nyomtató

napi pár ezer címke nyomtatása

felbontás: 203dpi

nyomtatási szélesség: 25-104mm

nyomtatási sebesség: max. 102mm/mp

memória: 128 MBSDRAM és 128 MB Flash memória

24 Hónap garancia

Gyártó: Zebra

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-logisztika

-könyvtárak

-irodák


A Zebra ZD220 asztali vonalkód nyomtató hely és költség takarékos megoldást nyújt azoknak, akik nem nyomtatnak napi 2-3 ezer címkénél többet. Kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel egyetlen nyomógombbal vezérelhető, a címke kicserélése pillanatok alatt elvégezhető. A fizikai behatásokkal szemben strapabíró, duplafalú műanyag ház védi, melynek betekintő ablakán keresztül folyamatosan szemmel tarthatja a rendelkezésre álló címke mennyiségét. Szintén a könnyű kezelhetőséget biztosítja, a nyomtatóhoz letöltehető inegyenes Zebra Designer 3 alap vonalkódnyomtató szoftver. A program adatbázisból ugyan nem képes nyomtatni, amennyiben erre van szüksége válasszon a baloldali menüben található adatbázist is támogató nyomtató programok közül. A legnépszerűbb USB interfésszel rendelkezik opcióként címke leválaszatóval is rendelhető. Számos helyen hasznosítható, kisméretű és viszonylag csendes, jó ár/értékarányú vonalkódnyomtató.


Csomag tartalma:

Zebra ZD220T vonalkódnyomtató, USB interfészkábel, tápegység, Quick guide


Kiegészítők, opciók:

- címke leválasztó

Vonalkód:

 

Minden általános, ismert 1D és 2D vonalkódnyomtatására képes...


1 Dimenziós: Code 39; Code 128 A/B/C változat; UCC/EAN-128; Code 93; Codabar; Interleaved 2 of 5; UPC-A; UPC-E; UPC-A és UPC-E 2 vagy 5; EAN-13; EAN-8; EAN-8 és EAN-13 2 vagy 5; Postnet; Japanese Postnet; Plessey; German Post Code; RSS-14; MSI-3

2 Dimneziós: MaxiCode; PDF417; MicroPDF417; MacroPDF417; Data Matrix

Tulajdonságok
felbontás 203 dpi 8 pont/mm
Nyomtatási sebesség 50-102 mm/sec
Nyomtatási szélesség 25,4 -104 mm
Nyomtatási hossz 10 - 991 mm
Programozási nyelv EPL2, ZPLII, XML
Alap memória 128MB SRAM és 128MB Flash memória
Beépített fontok 5 alap font, (a flash memóriába tetszőleges font vagy grafika letölthető)
Interfészek USB
Címkeérzékelő FIX, Hátsó jelölő csík, perforáció, címkeköz, folyamatos
Nyomtatási irány 4 irányban, vonalkód szöveg, grafika
Működési hőmérséklet 5° - 41° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 60° C
Páratartalom 10% to 90% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Méret 176 mm X 220 mm X 151 mm
Súly 1,1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!