Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol DS4308 2D imager vonalkódolvasó, interfészkábellel

ZEBRA DS4308 2D imager vonalkódolvasó, 1D és 2D vonalkódok olvasása akár mobil kijelzőről is!

 

100% magyar billentyűzet támogatás!

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Gyorsítana vonalkód olvasási sebességén?

100% magyar billentyűzet támogatás!

 

 

A megoldás a Zerba DS4308 2D imager vonalkódolvasó, mely irányfüggetlen vonalkódolvasást biztosít, így Önnek nem kell pontosan céloznia elég a vonalkódtól megfelelő távolságba helyeznie az olvasót. 

 

Miért használna elavult papír kuponokat? 

 

Ezzel az olvasóval beolvashatja akciós vonalkódos kuponjait, törzsvásárlói kódjait, mobilkijelzőkről vagy plasztik kátyáról is.

Tulajdonságok
Működési elv 1D & 2D imager, irányfüggetlen vonalkódolvasó
Olvasási távolság 0,5 - 41 cm, normál EAN kódnál ~25 cm
Interfészek billentyűzet, USB, RS232
Ütésállóság Ip42, 1,83 m magasról betonra is leejthető
Páratartalom 5% to 95% relatív páratartalom, nem lecsapódó
Működési hőmérséklet 0° - 40° C
Tárolási hőmérséklet -40° - 70° C
Tápellátás 5 volt +/- 10%, perifériáról vagy külső tápegységről
Áramfelvétel 360 mA
Méret 16,5 cm x 9.8 cm x 6.7 cm
Súly 162 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!