Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Motorola-Symbol LS3578-FZ Fuzzy Logic Ipari BT vezetéknélküli vonalkódolvasó, USB Kábellel, dokkal

ipari IP65 kivitelű, lézeres,

vezeték nélküli vonalkódolvasó

olvasási hatótáv: ~40m

olvasási távolság: 0 - 230cm

olvasási szélesség: korlát nélkül

3 év gyártói garancia!

Gyártó: Motorola/Symbol

Leírás és Paraméterek

Főbb alkalmazási területek:

-kereskedelem

-logisztika

-raktározás

-gyártásA Motorola LS3508 vezeték nélküli változata, 1Dimenziós kódok olvasásárra fejlesztették ki úgy, hogy a nagy igénybevételű ipari alkalmazásokban is megállják a helyüket. Lézeres technológiája révén egyvonalban olvas, szélességi korlát nélkül, a dekódolást a nagyteljesítményű processzor, és kifinomult dekóder szoftver végzi. Sík terepen kb. 100m távolságból képes a jeleket a bázisállomás felé továbbítani, azonban a különböző beépítések ezen távolságot akár 30-40 méterre is csökkenthetik. A bázisállomás egyszerre szolgál:- kommunikációs fogadó egységként, amihez akár 4 olvasót is hozzárendelhetünk,- és akkumulátortöltőként, ami az olvasóban lévő akkumulátort 3 óra alatt képes feltölteni. Kitűnő olvasási teljesítménye, ár/értékaránya megbízhatósággal, és az IP 65 szabványnak megfelelő por és cseppálló védőburkolattal párosul, mely alkalmassá teszi szinte bármilyen környezetben történő használatra, legyen az gyártás, szállítmányozás, vagy raktározás. Értékállóságukra a legfőbb bizonyíték a 3 év gyártói garancia.Csomag tartalma:

- Motorola LS3578-FZ ipari vonalkódolvasó, akkumulátorral;

- Motorola LS3578-FZ bázisállomás, USB interfészkábel, tápegységKiegészítők, opciók:

- védőtok

- tápegység

- cserélhető interfészkábelVonalkód:

1 Dimenziós: UPC.EAN, UPC.EAN with Supplementals, UCC.EAN 128, JAN 8 & 13, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 Trioptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar (NW7), Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, Code 32, Bookland EAN, IATA, UCC/EAN RSS and RSS variants

Tulajdonságok
Működési elv lézer
Olvasási távolság 0-230 cm
Olvasási hatótávolság ~40m
Interfészek billentyűzet, USB, RS232, IBM, ceruza
Ütésállóság IP65, 2 m magasról betonra is leejthető
Akkumulátor 2200 mAh Lítium Ion, 3 óra töltéssel
Méret 18.65cm x 12.25cm x 7.43 cm
Súly 414g (bázisállomás és kellékei nélkül)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!