Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
Termékek Menü

Datalogic Gryphon D230 távoli CCD vonalkódolvasó, interfészkábellel

GYÁRTÁSA MEGSZŰNT!


Kiváltó, típus:


Datalogic Gryphon 4130


- távoli CCD vonalkódolvasó


- akár könnyűipari igénybevételhez


- laptophoz is illeszthető


- olvasási távolság: 0 - 43 cm


- gyenge minőségű kódok olvasása


- interfész: billentyűzet,USB,RS232


- 5 év garancia

Gyártó: Datalogic

Leírás és Paraméterek

GYÁRTÁSA MEGSZŰNT!:

 

Leváltó típus: Datalogic Gryphon 4130

 

Főbb alkalmazási területek:

 

-könnyűipari igénybevétel

 

-kis és nagykereskedelem

 

-logisztika

 

-gyártás

 

-irodák

 

A Datalogic Gryphon D230 vonalkóolvasó, tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy megállja helyét akár könnyűipari környezetben is. Olvasási távolsága 0 - 43 cm (LR típus) közötti tartományban mozog a vonalkód nagyságától függően, optikája és dekódoló képessége nagy teljesítményű 270/mp. olvasási sebességet biztosít. Az összes elterjedt 1 dimenziós vonalkódot olvassa. Fizikai védelméről erős műanyag ház gondoskodik, szintén strapabírását növeli, hogy mozgó alkatrészt nem tartalmaz. Az olvasás megtörténtéről a szokásos hangjelzés mellett egy jól látható zöld fény világítja meg a leolvasott vonalkódot, így több egymás közelében lévő kód olvasásakor is biztosak lehetünk abban, melyiket olvastuk be. Az olvasóból létezik vezeték nélküli Bluetooth változat is, mely hasonló olvasási képességekkel és ~10m hatótávolsággal rendelkezik.

 

 

 

Csomag tartalma:

 

Datalogic Gryphon D230 vonalkódolvasó, interfészkábel

 

 

 

Kiegészítők, opciók:

 

- cserélhető interfészkábel,

 

-tartóállvány, 

 

-védőtok,

 

-tápegység (csak RS232 interfész esetén szükséges.

 

 

 

Vonalkód:

 

UPC/EAN, UPC/EAN, EAN 128, Code 39, Code 128, Codabar, Interleaved 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, IATA, RSS variants, Chinese 2 of 5,Code 49, Code Delta IBM, Code 11, Code 16K, ISBN/ISSN, ISBT128, PDF417

Tulajdonságok
Működési elv távoli CCD olvasó
Olvasási távolság 0 - 43 cm, normál EAN kódnál
Olvasási sebesség max. 270 olv./mp.
Interfészek billentyűzet,USB,RS232, IBM, ceruza
Ütésállóság IP30, 1,8 m magasról
Méret 15.2 cm x 6.3 cm x 8.4 cm
Súly 180 g kábel nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!